Fanartikelen bedrukken

Fanartikelen voor de echte supporters. Moedigen je relaties ook graag Oranje of ons nationale hockeyteam aan? Nederland kent veel nationale fans en met onze fanartikelen kunnen ze hun favoriete club aanmoedigen. Denk bijvoorbeeld aan WK’s, EK’s of de Olympische Spelen. Maar ook lokale sportclubs en verenigingen kunnen met fanartikelen aangemoedigd worden. Voetbal, hockey en schaatsen zijn geliefde sporten in Nederland die de nodige aandacht trekken. Nederland kent veel succesvolle nationale sportclubs. Gelukkig zijn er genoeg fans in Nederland te vinden die de sportclubs kunnen aanmoedigen. Je relaties waarderen het wanneer ze met fanartikelen hun favoriete club kunnen toejuichen. Niet alleen als relatiegeschenk, maar ook als giveaway kunnen fanartikelen worden ingezet. Laat fanartikelen bedrukken met logo of tekst. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op 0315-632515.

Oplopende volgorde

Artikelen 13-22 of 22

Pagina
  1. Rozet met speld Moments
    Vanaf € 0,42 p/st bij 250 stuks
    Vanaf € 0,30
    Bij 5000 stuks
  2. Medaille in doosje
    Vanaf € 2,27 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 1,79
    Bij 1000 stuks
  3. Schilder Set Colour
    Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
    Vanaf € 0,34
    Bij 5000 stuks
  4. Vlaggetjes Large
    Vanaf € 0,33 p/st bij 1000 stuks
    Vanaf € 0,21
    Bij 5000 stuks
  5. Voetballer Squeezies
    Vanaf € 4,15 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 3,73
    Bij 500 stuks
  6. Zwemmer SQUEEZIES
    Vanaf € 4,11 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 3,69
    Bij 500 stuks
  7. Zeiler SQUEEZIES
    Vanaf € 4,63 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 3,95
    Bij 500 stuks
  8. Voetbal SQUEEZIES
    Vanaf € 2,15 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 1,34
    Bij 1000 stuks
  9. Vlaggetjes Small
    Vanaf € 0,27 p/st bij 1000 stuks
    Vanaf € 0,16
    Bij 5000 stuks
  10. Flag Polo
    Vanaf € 20,52 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 15,66
    Bij 250 stuks

Artikelen 13-22 of 22

Pagina

Fanartikelen bedrukken met logo

Maak van een fanartikel een promotieartikel voor je bedrijf, organisatie, vereniging of club. Ons advies is: laat fanartikelen bedrukken. Kies voor een bedrukking met logo, naam, tekst of een unieke reclameboodschap. Fanartikelen worden vaak meegenomen naar sportwedstrijden, waar ze vervolgens ook gezien worden door andere supporters. Op deze manier verhoog je je naamsbekendheid op een snelle manier. Fanartikelen zijn populaire relatiegeschenken die het goed doen tijdens elke wedstrijd. Er is geen betere manier om je favoriete club aan te moedigen. Fanartikelen bedrukken we in eigen drukkerij. Onze drukkers beschikken over jarenlange ervaring en fanartikelen bedrukken ze dan ook met plezier en passie.

Een origineel relatiegeschenk om je club mee aan te moedigen is onze kunststof handenklapper. Deze handklapper bestaat uit drie handen, verkrijgbaar in diverse kleuren. Laat handklappers als fanartikelen bedrukken met logo. Terwijl je relaties hun favoriete team aanmoedigen, is je bedrukking zichtbaar voor alle andere fans. De minimale afname die wij hanteren is 250 stuks. Als je liever een kleine oplage wilt bestellen dan is de prijs op aanvraag.

Ontvang een gratis digitale drukproef

Je kan gewenste relatiegeschenken eenvoudig bestellen per mail, telefonisch of direct op onze website. Nadat we je bestelling ontvangen hebben, sturen we je een ontvangstbevestiging met een overzicht van de bestelde relatiegeschenken. Heb je fanartikelen besteld die je graag wilt laten bedrukken? Dan stellen wij eerst een gratis digitale drukproef voor je op. Deze ontvang je per mail door een van onze grafische vormgevers. Wil je nog iets wijzigen aan de drukproef? Dat kan. Pas na akkoord van jouw kant zullen wij de fanartikelen bedrukken. Wij hanteren een snelle levering.

Hoe bedrukken wij fanartikelen?

Fanartikelen kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. De hierboven besproken handenklapper kan op twee manieren bedruk worden, middels de tampondruk of met een full colorprint. Bestaat jouw logo uit maximaal vijf kleuren, dan bedrukken wij met de tampondruk. Bestaat jouw logo uit meer dan vijf kleuren of ga je liever voor een foto als bedrukking? Dan bedrukken wij met een full colorprint. De meeste van onze fanartikelen worden middels de tampondruk bedrukt.

Ben je voorzitter van een sportclub en organiseer je een sportdag of een wedstrijd waarbij prijzen uitgedeeld worden? Kijk dan eens naar onze sportprijzen. Laat ze bedrukken met logo.

Vragen omtrent fanartikelen bedrukken?

Heb je nog vragen of wil je advies over fanartikelen? Wij helpen je graag. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Bel naar onze klantenservice of stuur ons een e-mail.