Etuis bedrukken

Ben je altijd op zoek naar een potlood? Raak je regelmatig pennen kwijt? En slingeren je schrijfwaren overal rond? Dan biedt een pen etui uitkomst. Een etui is een handig, ruimtebesparend opbergmiddel voor potloden en pennen, maar je kunt er uiteraard ook een liniaal of een gum in kwijt. Voortaan hoef je nooit meer te zoeken naar de kantoorartikelen die je dagelijks nodig hebt. Natuurlijk kunnen wij deze pen etuis bedrukken met jouw tekst of logo. Zo creëer je een leuk en praktisch geschenk dat tevens dient als promotiemiddel.

9 artikelen

9 artikelen

Etuis bedrukken als relatiegeschenk

Heb je wel eens gedacht aan een etui als relatiegeschenk? Het is een praktisch, bruikbaar en welkom cadeau dat ongetwijfeld bij je zakelijke contacten in de smaak zal vallen. Speel in op de populariteit van dit geschenk door het te laten bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Op die manier zullen je zakenrelaties keer op keer op positieve wijze herinnerd worden aan jouw bedrijf. Dit zal zowel je naamsbekendheid als uw reputatie ten goede komen. En dat kan ieder bedrijf natuurlijk goed gebruiken. Onze favoriete etuis zijn:

  • Etui Grodi
  • Etui Iris
  • Etui Rondo

Etuis bedrukken bij Stravers Promotions

Ben je op zoek naar een leuke, kwalitatief goede etui? Dan zal je bij Stravers Relatiegeschenken vast en zeker vinden wat je zoekt. Er zijn etuis verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Kijk maar eens rond in het aanbod om te bepalen welke etui het best past bij je logo en bedrijfsimago.Heb je besloten welk etui het bedrukte relatiegeschenk gaat worden? Dan kun je er van op aan dat Stravers Promotions zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van je bestelling. Een goede service staat namelijk altijd voorop.

Laden...