Etuis bedrukken

Ben je altijd op zoek naar een potlood? Raak je regelmatig pennen kwijt? En slingeren je schrijfwaren overal rond? Dan biedt een pen etui uitkomst. Een etui is een handig, ruimtebesparend opbergmiddel voor potloden en pennen, maar je kunt er uiteraard ook een liniaal of een gum in kwijt. Voortaan hoef je nooit meer te zoeken naar de kantoorartikelen die je dagelijks nodig hebt. Natuurlijk kunnen wij deze pen etuis bedrukken met jouw tekst of logo. Zo creëer je een leuk en praktisch geschenk dat tevens dient als promotiemiddel.

Oplopende volgorde

7 resultaten

Oplopende volgorde
 1. Eco-style potlodenetui ecru
  Eco-style potlodenetui
  Vanaf € 1,55 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,99
  Bij 2500 stuks
 2. Pennenetui rood
  Pennenetui
  Vanaf € 0,91 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,38
  Bij 2500 stuks
 3. Etui Zipper rood
  Etui Zipper
  Vanaf € 2,55 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,15
  Bij 2500 stuks
 4. Bureauset Emmy beige
  Bureauset Emmy
  Vanaf € 2,56 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,70
  Bij 1000 stuks
 5. Etui Iris blauw
  Etui Iris
  Vanaf € 2,53 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,47
  Bij 1000 stuks
 6. Etui Rondo blauw
  Etui Rondo
  Vanaf € 1,22 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,82
  Bij 2500 stuks
 7. Etui met inhoud blauw
  Etui met inhoud
  Vanaf € 1,69 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,12
  Bij 2500 stuks

7 resultaten

Oplopende volgorde

Etuis bedrukken als relatiegeschenk

Heb je wel eens gedacht aan een etui als relatiegeschenk? Het is een praktisch, bruikbaar en welkom cadeau dat ongetwijfeld bij je zakelijke contacten in de smaak zal vallen. Speel in op de populariteit van dit geschenk door het te laten bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Op die manier zullen je zakenrelaties keer op keer op positieve wijze herinnerd worden aan jouw bedrijf. Dit zal zowel je naamsbekendheid als uw reputatie ten goede komen. En dat kan ieder bedrijf natuurlijk goed gebruiken. Onze favoriete etuis zijn:

Etuis bedrukken bij Stravers Promotions

Ben je op zoek naar een leuke, kwalitatief goede etui? Dan zal je bij Stravers Relatiegeschenken vast en zeker vinden wat je zoekt. Er zijn etuis verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Kijk maar eens rond in het aanbod om te bepalen welke etui het best past bij je logo en bedrijfsimago.Heb je besloten welk etui het bedrukte relatiegeschenk gaat worden? Dan kun je er van op aan dat Stravers Promotions zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van je bestelling. Een goede service staat namelijk altijd voorop.