Drinkwaren bedrukken

Koffie, thee, water en koolzuurhoudende dranken worden dagelijks gedronken. Het is natuurlijk belangrijk om goed te blijven drinken, voornamelijk het drinken van water is goed voor de gezondheid. Veel mensen drinken ’s ochtends na het opstaan eerst een kopje koffie voor de nodige energie. De hele dag door worden drinkwaren gebruikt om de dorst te lessen. Het weekend wordt vaak gevierd met een glaasje wijn, biertje of een cocktail. Wijnglazen, wijnkoelers en karaffen worden uit de kast getoverd en gebruikt tijdens een gezellige avond met vrienden of familie. Thuis, op kantoor of onderweg; drinken doen we altijd. Tijdens het reizen blijven dranken warm in thermosflessen- en bekers. Doordat drinkwaren elke dag worden gebruikt, zijn het populaire relatiegeschenken die altijd van pas komen. Hieronder leggen we uit waarom drinkwaren bedrukken bij Stravers een verstandige keuze is.

1 artikel

1 artikel

Waarom drinkwaren bedrukken?

Dagelijks worden drinkwaren gebruikt. Hierdoor zijn het ideale relatiegeschenken om te laten bedrukken. Voornamelijk in de horeca zien we veel drinkwaren voorbijkomen. Denk bijvoorbeeld aan een café of restaurant waar glazen en servies constant over de toonbank gaan. Vooral bedrijven in de horeca hebben baat bij bedrukte drinkwaren. Onder de gasten zullen bedrukte drinkwaren direct opvallen. Kies voor een opvallende bedrukking met logo of tekst, zodat jouw naam niet snel vergeten wordt. Drinken uit een mooie bedrukte mok, glas of beker zorgt voor een betere smaakervaring van de klant. Bedrukte drinkwaren zorgen voor een professionele uitstraling.

Drinkwaren: het perfecte relatiegeschenk

Niet alleen bedrijven in de horeca maar ook andere bedrijven die gasten en bezoekers ontvangen, kunnen bedrukte drinkwaren inzetten. En wat dacht je van drinkwaren bedrukken en deze vervolgens als bedankje weggeven. Een reizende werknemer komt overal voor zaken en zo dus ook zijn bedrukte drinkwaren. Om je werknemer tijdens het reizen te voorzien van een warme drank, kan je een bedrukte autodrinkbeker met handvat als relatiegeschenk met logo of tekst weggeven. Op deze manier heeft niet alleen de werknemer maar ook je bedrijf er profijt van, zowel nationaal als internationaal. De autodrinkbeker met handvat wordt middels lasergravering bedrukt. De minimale afname van dit relatiegeschenk is 50 stuks. Wil je liever een kleine oplage bestellen, dan kan je de mogelijkheden bespreken met het Stravers-team.

Verschillende soorten drinkwaren

Niet alleen glazen en mokken vallen onder drinkwaren. Wij bieden ook bidons, cocktailshakers en thermosflessen aan in ons assortiment. Doordat wij een breed assortiment aan drinkwaren aanbieden, is er voor elk bedrijf of organisatie wel een geschikt relatiegeschenk te vinden. Alle drinkwaren zijn geschikt om te laten bedrukken.

Drinkwaren bedrukken gebeurt in onze eigen drukkerij. Drinkwaren kunnen bedrukt of gegraveerd worden met logo of tekst, geheel in eigen huisstijl. Gepersonaliseerde drinkwaren kunnen binnen het bedrijf ingezet worden maar natuurlijk ook daarbuiten. De keuze voor drinkwaren bedrukken vergroot de naamsbekendheid op een razendsnelle manier. Bedrukte drinkwaren kunnen ook gecombineerd worden met relatiegeschenken op het gebied van koken en tafelen.

Service omtrent drinkwaren bedrukken

Is je oog gevallen op een relatiegeschenk in de categorie drinkwaren, dan helpen we je graag tijdens het bestelproces. Je kan ervoor kiezen om direct een order te plaatsen of eerst een offerte te ontvangen. Wanneer je kiest voor de optie ‘offerte ontvangen’ zullen wij je vragen om het gewenste logo aan te leveren. Zo kan ons team aan de slag met het opstellen van een gratis digitale drukproef. Na akkoord zullen wij starten met het drukproces. Drinkwaren bedrukken met logo of tekst zorgt voor een snelle verspreiding van je naam of merk. Wij proberen de gewenste relatiegeschenken altijd zo snel mogelijk te leveren. Voor vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord.

Laden...