Dag van de zorg en welzijn

Elke dag, elke nacht staan ze klaar. Zorgverleners in heel Nederland. Om ouderen te verplegen, kinderen op te vangen en alle andere hulpbehoevenden bij te staan. Dat kan niet iedereen. Zorgverlener zijn vraagt soms veel energie. Maar er zijn wel heel veel nieuwe zorgverleners nodig. Om de zorgverleners in het zonnetje te zetten, en alle geïnteresseerden activiteiten te bieden, wordt jaarlijks de week van zorg en welzijn georganiseerd. Vele organisaties in de zorg dragen bij aan deze week, en ook verschillende BN’ers.

Dit evenement is begonnen als één dag, maar om de deelnemende bedrijven meer flexibiliteit te bieden is er in 2013 de eerst week van zorg en welzijn georganiseerd. Tijdens deze week worden op vele locaties, van verpleeghuizen tot de plaatselijke crèche, open dagen georganiseerd, meeloopdagen en informatiebijeenkomsten. Doe ook mee met je organisatie in de zorg! Trek de aandacht van jongeren - zij zijn immers zorgverleners van de toekomst. Betrek bedrijven die je producten leveren en zakelijke relatie’s, en nodig ze bij je op de werkvloer uit. Laat alle mensen kennismaken met je bedrijf en laat ze zien welke zorg ze kunnen verwachten.

Je kunt je zorgorganisatie extra promoten door verschillende premiums weg te geven. Bijvoorbeeld nadat je een presentatie hebt gegeven op een school. Kijk bijvoorbeeld in onze categorie ‘verzorging’ voor vele artikelen die verwant zijn aan de zorg, of ga voor bijvoorbeeld pennen of USB-sticks. Laat ze bedrukken met je logo, of een tekst als ‘Week van zorg en welzijn’. Daarmee maak je een extra goeie indruk bij alle geïnteresseerden in de zorg. Of het nou gaat om leveranciers, toekomstige werknemers, vrijwilligers of hulpbehoevenden. Zorg ervoor ze erbij zijn in de Week van zorg en welzijn!

Geen producten gevonden voor deze selectie.