Dag van de vrijwilliger

Op 7 december is het nationale vrijwilligersdag, de jaarlijks terugkerende dag waarop vrijwilligers over het hele land in het zonnetje gezet worden. Nederland telt ruim 5,5 miljoen vrijwilligers, die fantastisch werk verrichten in sectoren als de zorg, onderwijs, sport en cultuur. Zo zijn er vrijwilligers die ouderen verplegen, helpen met het organiseren van sportevenementen voor kinderen of administratief werk verrichten voor non-profit organisaties. Zonder vrijwilligers zou Nederland er heel anders uitzien.

Het doen van vrijwilligerswerk geeft veel voldoening, en kan niet alleen nuttig maar ook heel leuk zijn. Vele bedrijven zetten zich in voor vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld door een dagje vrijwilligerswerk voor haar werknemers te organiseren. Een dagje vrijwilligerswerk met collega’s is goed voor het 'wij' gevoel binnen een bedrijf, en natuurlijk ook voor het bedrijfsimago.

Of je nu met jouw bedrijf vrijwilligersdag wilt promoten of zelf vrijwilligerswerk wilt gaan doen, bij Stravers Promotions vind je altijd het juiste premium. Denk je bijvoorbeeld eens aan snoepgoed voor de harde werkers. Chocolade, gummybeertje en lolly’s geven de energieboost die nodig is om de hele dag door te gaan.

Tijdens het werken is het ook belangrijk om genoeg te drinken, vooral als het vrijwilligerswerk buiten plaatsvindt. Met een bidon of thermosbeker heb je altijd wat te drinken bij de hand.

Na een dag van vrijwilligerswerk is het tijd om lekker te relaxen, bijvoorbeeld in bad. Een badset van Stravers Promotions is de ideale manier om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

De premiums van Stravers Promotions zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, en kunnen naar believen bedrukt worden. In ons assortiment vind je voor elke gelegenheid het perfecte premium. Of je nu op zoek bent naar een bedankje voor vrijwilligers of nationale vrijwilligersdag wilt promoten, bij ons ben je aan het juiste adres.

Geen producten gevonden voor deze selectie.