Dag van de Zorg

Heb je een zorginstelling en wil je graag jouw medewerkers in het zonnetje zetten? Dan kan je 'International Nurses Day' ofwel de Dag van de Verpleging niet onopgemerkt voorbij laten gaan! 12 mei is de dag dat je organisatie extra aandacht kan besteden aan al deze onmisbare medewerkers in de zorg. Dus, wie zet jij 12 mei in het zonnetje?

Verpleegkundigen zijn de kern van zorginstellingen. Niet alleen in ziekenhuizen, maar ook in verpleeghuizen en in de thuiszorg zijn verpleegkundigen onmisbaar. Door de toenemende ontwikkelingen breiden kennis en vaardigheden in de zorg zich steeds meer uit. Dag en nacht staan ze voor ons klaar. Daarom verdienen ze het zeker om eens per jaar in het zonnetje gezet te worden. Heb je een zorginstelling en vier je ook de Dag van de Verpleging? Laat je inspireren door ons assortiment van relatiegeschenken. Wij hebben een selectie gemaakt van relatiegeschenken aansluitend op het thema: ‘’Dag van de verpleging’’.

Wellicht wil je je medewerkers laten ontspannen met een manicureset of een make-up set. Een leuk gezelschapsspel voor de hele familie is ook een erg gewaardeerd cadeau. Ben je op zoek naar iets speciaals, geef dan eens een digitale fotolijst. Een cadeau waarmee je waardering voor het harde werk van verpleegkundigen zeker duidelijk kunt maken. De ontvangers kunnen hier al hun foto’s op zetten en dagelijks genieten van bijzondere herinneringen. Of kies voor een heerlijke lekkernij, waarmee jouw relaties even kunt ontspannen en kunnen bijkomen van het harde werken.

Maak het nog persoonlijker en laat de geschenken bedrukken met het logo van je zorginstelling of een tekst naar keuze. Hiermee maak je de afzender van het cadeau duidelijk en word je naamsbekendheid ook nog eens vergroot. Naast een cadeau voor je werknemers, kan je als zorginstelling op meerdere manieren aandacht besteden aan de Dag van de Verpleging. Laat bijvoorbeeld pennen, sleutelhangers of snoepgoed bedrukken met het logo van je zorginstelling en een tekst die betrekking heeft op deze speciale dag. Door deze bedrukte artikelen op 12 mei uit te delen aan je relaties, breng je de Dag van de Verpleging ook bij je klanten, cliënten of patiënten onder de aandacht. Daarmee krijgen verpleegkundigen niet alleen erkenning van hun werkgever, maar ook van de mensen die ze verzorgen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.