Dag van de bouw

Hoe klein ons kikkerlandje ook is, er worden jaarlijks heel wat kantoren, woonwijken en winkelcentra uit de grond gestampt. Ondanks het feit dat het momenteel wat minder gaat in de bouw blijft Nederland dus gestaag groeien. Om ervoor te zorgen dat bouwend Nederland in de spotlights blijft staan en kan blijven rekenen op een positief imago organiseert de werkgeversvereniging van de bouw op zaterdag 1 juni aanstaande voor de achtste keer de Dag van de Bouw. Tijdens deze speciale dag worden allerlei bouwprojecten opengesteld voor het publiek, zodat iedereen een kijkje kan nemen op de bouwplaats. Zo krijgt men een goede indruk van wat er zich in de bouw allemaal afspeelt vandaag de dag. Ieder jaar kan de dag rekenen op een groeiend aantal bezoekers dus er is veel interesse voor alles wat met bouwen te maken heeft. Nederland is dan ook het klusland bij uitstek. In huis klussen en verbouwen we er lustig op los. Om in te spelen op deze populairder wordende klus- en bouwtrend zijn gereedschappen en klusaccessoires als relatiegeschenk steeds populairder.

Voor allerhande klusjes vindt u bij Stravers Promotions een passend bedrukt relatiegeschenk. Prachtige waterpassen bijvoorbeeld waarmee uw relaties ieder schilderij perfect op kunnen hangen en iedere plank kaarsrecht kunnen bevestigen aan de muur. Voor het betere meetwerk hebben we een meer dan uitgebreid assortiment aan rolmaten. Iedere millimeter telt tijdens het klussen! Voor de meest uiteenlopende werkzaamheden mag een goede gereedschapsset natuurlijk in geen enkel huishouden ontbreken. Ook wat dat betreft zit u bij ons goed.

Wees de helpende hand bij iedere klus en geef je relaties en klanten een met je bedrijfslogo bedrukt stuk gereedschap cadeau. Onmisbaar voor de moderne klusser!

Geen producten gevonden voor deze selectie.