Boodschappentassen

Boodschappentassen met logo vormen de ideale reclamemaker voor veel bedrijven. Dit tasje wordt bijna dagelijks gebruikt en zorgt ervoor dat het logo onbewust vaak in beeld komt. Met een winkeltas val je extra op en is veel aandacht voor jouw merk gegarandeerd. Wij hebben diverse soorten boodschappentassen op voorraad: van compacte tassen, tot aan stevige tassen die je meeneemt tijdens het shoppen.

Artikelen 1-12 van 64

 • Grote boodschappentas
  +3
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,57
  Bekijk
 • Katoenen draagtas 145 gram ecru
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,51
  Bekijk
 • Organisch katoenen draagtas gekleurd 140 grams
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,95
  Bekijk
 • Draagtas RPET recycle
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,47
  Bekijk
 • Organisch katoenen tas 120 grams gekleurd
  ...
  Bij 800 stuks Vanaf € 1,34
  Bekijk
 • Boodschappentas lange hengsels zwart
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,54
  Bekijk
 • Organisch katoenen draagtas 145 grams
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,65
  Bekijk
 • Jute shopper organisch katoen ecru
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 1,89
  Bekijk
 • Katoenen draagtas organisch katoen groen
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,09
  Bekijk
 • GOTS katoenen tas Nature 450 grams
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 3,89
  Bekijk
 • Grote boodschappentas RPET
  ...
  Bij 1600 stuks Vanaf € 0,62
  Bekijk

Val op met bedrukte boodschappentassen

Bedrukte boodschappen vormen de perfecte weggever. Ze zijn een geschikte give-away voor een open dag, beurs of groot evenement. Bijkomend voordeel is dat jouw relaties vrijwel alles mee kunnen nemen in de stevige dragers.

Boodschappentassen als relatiegeschenk

Maar niet alleen tijdens het doen van boodschappen komt deze tas van pas, ook op andere momenten kun je ‘m gebruiken. Denk aan een dagje uit of tijdens het vervoeren van veel spullen. Deze tassen zijn erg multifunctioneel en dat komt vooral door de forse afmetingen. Jouw relaties zullen de boodschappentas voor diverse doeleinden gebruiken, dat ten goede komt aan het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf.

Online snel en goedkoop bestellen

Bij Stravers Relatiegeschenken bestel je snel, goedkoop en op eenvoudige wijze boodschappentassen. Doordat we beschikken over een eigen drukkerij en professionele drukkers, zijn we in staat om direct uit eigen voorraad jouw tassen met opdruk te leveren. Door de gratis drukproef die je van ons ontvangt, zie je precies hoe de bedrukking op de tas komt. Na akkoord van de drukproef gaan we aan de slag met het bedrukken van de boodschappentassen.

Mogelijkheden zijn oneindig

Met boodschappentassen kun je allerlei kanten op. De grote, stevige boodschappentas is een product dat al jarenlang populair is, terwijl de meer compacte shoppers geschikt zijn om dagelijks mee te nemen. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten tassen, waaronder katoenen tassen, non-woven tassen en papieren tassen. Voor ieder wat wils dus… Ga je voor degelijkheid en stevigheid of voor trendy en modern? Met de boodschappentassen van Stravers Relatiegeschenken behaal je succes.

Laden...

Laden...