Bluetooth oordopjes bedrukken

De technologie blijft zich ontwikkelen. Voorheen gebruikte iedereen de standaard oordopjes met een lange kabel, die vaak in de weg zit. Om te zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid hebben we tegenwoordig de bluetooth oordopjes. Deze bluetooth oordopjes zijn verkrijgbaar met een korte kabel of zelfs zonder enige kabel, waardoor het twee losse dopjes zijn. Door de grote bewegingsvrijheid zijn ze ideaal te gebruiken in je vrije tijd, vooral tijdens het sporten, werken en reizen. Bluetooth oordopjes hebben vaak een korte band, waardoor ze ideaal zijn om op te hangen.

De bluetooth oordopjes zijn een alternatief op de normale dopjes, doordat ze functioneren middels bluetooth. Je kan de dopjes koppelen met je mobiele apparaat of met een andere bluetooth verbinding. Op de dopjes of op het korte kabeltje zitten extra functies zoals het schakelen tussen nummers, aanpassen van het volume en het pauzeren van nummers. Soms zijn de oordopjes ook uitgevoerd met een microfoon zodat je telefoongesprekken kan voeren. Een kleine kanttekening is dat de batterij van de dopjes wel regelmatig opgeladen moeten worden. Meestal heb je er ongeveer 1 tot 2 uur plezier van en daarna moeten ze opgeladen worden. Wanneer je de bluetooth oordopjes bestelt, wordt er een oplaadkabel bij geleverd.

12 artikelen

12 artikelen

Bluetooth oordopjes bedrukken met logo

Heb je gekozen voor bedrukte bluetooth oordopjes als relatiegeschenk? Bespreek dan met ons hoe je zo’n origineel relatiegeschenk het beste in kan zetten als marketingtool. Wij bedrukken relatiegeschenken met naam, logo of tekst. Door het laten bedrukken van bluetooth oordopjes zal je naam snel populair worden. Bluetooth oordopjes bedrukken is dus een goede keuze. Ben je opzoek naar een betaalbaar relatiegeschenk van goede kwaliteit? Kijk dan eens naar de bluetooth oordopjes Sky. Je kan draadloos, via een bluetooth verbinding, naar je favoriete muziek luisteren. De maximale bluetooth afstand die hierbij hoort is vijf meter. Kies je voor een opdruk met logo die bestaat uit maximaal 5 kleuren, dan laten we de bluetooth oordopjes Sky bedrukken middels tampondruk. Gaat je voorkeur uit naar een logo dat bestaat uit meer dan 5 kleuren, dan bedrukken we met de UV-printer.

De minimale afname van de bluetooth oordopjes Sky is 50 stuks. Wil je liever een kleine oplage van 30 stuks bestellen? Dit aantal ligt onder het minimum te bestellen aantal, waardoor de prijs op aanvraag is. Maar geen paniek, wij komen er altijd samen uit. Ook voor kleinere afnames kunnen we bluetooth oordopjes bedrukken met logo of tekst. De perfect bedrukte bluetooth oordopjes vind je bij Stravers.

Stappenplan bluetooth oordopjes bedrukken

Bluetooth oordopjes zijn razend populair en dus uitermate geschikt om te laten bedrukken. Wij leggen hier kort uit hoe je bedrukte bluetooth oordopjes zo snel mogelijk in huis hebt. Ontvang je graag eerst een gratis digitale drukproef voordat je een groot aantal afneemt? Dat kan natuurlijk. Stap 1: aanleveren logo. Wij zullen je vragen om het gewenste logo aan te leveren. Eén van onze medewerkers zal vervolgens een digitale drukproef opstellen. Graag horen wij wat je hiervan vindt en na akkoord kunnen wij aan de slag. Zo kunnen wij tijdens de laatste stap de bluetooth oordopjes bedrukken met logo in onze eigen drukkerij.

Ben je ook geïnteresseerd in andere telefoon accessoires? Ook deze relatiegeschenken kunnen wij bedrukken met naam, logo of tekst. Technologie is altijd in ontwikkeling, daarom is het laten bedrukken van producten in deze categorie een uitstekende optie. Vooral smartphones beheersen steeds meer ons leven, waardoor telefoon accessoires ook alsmaar gewilder zijn. Denk bijvoorbeeld aan telefoonhoesjes die je smartphone beschermen tegen krassen of vallen. Deze stevige hoesjes heb je altijd nodig, waardoor je reclamebedrukking op elke denkbare plek zal opvallen.

De populaire bluetooth oordopjes

Bluetooth oordopjes voel je nauwelijks zitten, waardoor ze comfortabel in gebruik zijn. Tijdens het sporten ben je natuurlijk continu in beweging en wil je je zo vrij mogelijk kunnen bewegen. Hoe fijn is het dan om muziek te kunnen luisteren zonder dat je de kabeltjes continu uit elkaar moet halen. Kies voor luxe en comfort met onze bedrukte bluetooth oordopjes van Stravers. Voor advies over bluetooth oordopjes bedrukken staan we je graag te woord.

Algemene voorwaarden omtrent bedrukte Bluetooth oordopjes

Ben je benieuwd naar de voorwaarden die wij hanteren? Je kan deze zelf rustig even doornemen op onze website. De algemene voorwaarden kun je vinden onder het kopje klantenservice. Hoor je het toch liever van één van onze medewerkers? Dan kan je ook een mail sturen of ons bellen op 0315-632515. Voor alle informatie over bluetooth oordopjes bedrukken kan je bij ons terecht.

Laden...

Laden...