Blouses bedrukken

Blouses bedrukken met opdruk zijn bij uitstek geschikt om in te zetten als bedrijfskleding op kantoor en beurzen. Ook binnen de professionele detailhandels zie je de medewerkers vaak in uniform gekleed gaan: een nette blouse met daarop het logo van de winkel geborduurd of gedrukt.

Artikelen 1-12 van 13

Blouses bedrukken met logo

Kenmerkend van de blouses zijn de knoopjes aan de voorzijde en het goed draagbare materiaal waaruit de blouses zijn vervaardigd. Er zijn diverse uitvoeringen waarbij een gedeelte binnen ons assortiment getailleerd is wat weer extra sportief en modern overkomt. Ook zijn de te bedrukken blouses, net zoals de shirts, leverbaar in diverse trendy en sportieve kleuren zodat er altijd wel een kleur is die bij de huisstijl van je onderneming past.

Wil je de professionaliteit van je onderneming naar een hoger niveau tillen, dan raden wij je aan om bedrijfskleding in te voeren voor jouw medewerkers. Wij hebben een zeer compleet assortiment aan textiel dat uitstekend te combineren en/of af te wisselen is met blouses. Wat dacht je bijvoorbeeld van fraaie shirts of polo’s voor de zomermaanden of een sweater, jas en fleece vest voor de wintermaanden?

Blouses bedrukken en borduren

Om echt goed voor de dag te komen voor bedrijven die professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan, is een blouse met borduring een goede optie. Blouses borduren wij voornamelijk op de borst waardoor reclame direct opvalt. Als groothandel hebben wij diverse modellen blouses in onze collectie leverbaar in verschillende kleuren.

Ben je op zoek naar prima kwaliteit goedkoop geleverd vanuit de groothandel, dan ben je bij Stravers Relatiegeschenken aan het juiste adres. Heb je nog vragen over blouses bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten.

Blouses bedrukken in eigen drukkerij

Een blouse kan op verschillende manieren worden voorzien van een personalisatie waarbij bedrukken de goedkoopste optie is. Wij kunnen blouses bedrukken met een logo op de borst of groot en opvallend op de rug, afhankelijk van jouw voorkeur. Jouw logo bedrukken wij in de door jou opgegeven PMS kleuren die wij vrijwel exact kunnen benaderen zodat jouw huisstijl gehandhaafd blijft.

Voorafgaand aan het drukproces is het van groot belang dat wij een logo in een grafisch verwerkbaar bestand zoals:

  • .EPS
  • .AI
  • .PDF

De bestanden dienen gevectoriseerd te zijn zodat wij in staat zijn om de kleuren te scheiden. Na aanlevering van een logo en bestelling van blouses maken wij een drukvoorstel voor jou ter controle. Wees kritisch met nakijken en geef tijdig akkoord zodat het drukproces geen vertragingen op zal gaan lopen. Na akkoord drukvoorstel gaan wij de blouses bedrukken.

Laden...