Bedrukte shirts met logo snel geleverd

Het is weer tijd voor feest, want Carnaval en Koningsdag komen eraan. Voor deze enorme volksfeesten is gezelligheid in overvloed aanwezig. Tijdens zulke gelegenheden is het natuurlijk de ultieme kans om jezelf als vriendengroep of als bedrijf op de kaart te zetten. Hoe leuk is het immers om met al je vrienden of collega’s hetzelfde bedrukte shirt met een ludieke tekst of logo te dragen?

Stravers denkt graag met je mee en helpt je ook gratis en vrijblijvend met het ontwerpen van je carnavalsshirts. De shirtjes drukken wij op de voorzijde en/of achterzijde door middel van zeefdruk. Ook is het mogelijk om een foto of andere full-colour afbeelding te drukken en dat kan nog goedkoop ook. Speciaal voor jou selecteerden wij onderstaande shirts. En hoe gemakkelijk doe je dit door middel van een gepersonaliseerd T-shirt voor de feestdagen. Bij zulke feestdagen hoor je natuurlijk op te vallen en dat doe je natuurlijk met een shirt, geheel naar wens bedrukt met logo en/of bedrijfsnaam. Ga bijvoorbeeld voor een feestelijk kleurtje zoals oranje.

Shirtjes voor Koningsdag of Carnaval hebben wij voor werkelijk iedereen. Mannen, vrouwen, kinderen en in alle kleuren van de regenboog. Ook op het gebied van maten hebben wij voor iedereen een passende uitvoering.

Ben je op zoek naar een originele, snelle en trendy manier om je bedrijf te promoten en wil je tegelijkertijd een goede indruk achterlaten? Bekijk hier de mogelijkheden van het bedrukken en laat je adviseren door een van onze medewerkers over de juiste keuze voor een gepersonaliseerd T-shirt. Bel gerust op 0315-632515 of stuur een mailtje naar [email protected].

Geen producten gevonden voor deze selectie.