Anti-stress sleutelhangers bedrukken

Niet alleen zorgen anti-stress sleutelhangers voor minder stress, maar door deze sleutelhangers raak je je sleutels ook nooit meer kwijt. In deze huidige tijd zullen anti-stress sleutelhangers een zeer geschikt en origineel relatiegeschenk zijn. Doordat veel mensen in Nederland last van stress hebben, is er veel behoefte aan een anti-stress momentje. Dit betekent natuurlijk ook dat wanneer anti-stress sleutelhangers veelvuldig ingezet worden, er een grote kans voor bedrijven en organisaties ontstaat om de naamsbekendheid op een snelle manier te vergroten. Anti-stress sleutelhangers bedrukken levert reclame op. Deze populaire sleutelhangers kunnen bedrukt worden met naam, logo of tekst.

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Beoordeling:
  100%
  Anti-stress sleutelhanger hart
  Vanaf € 0,45 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,39
  Bij 2500 stuks
 2. Sleutelhanger met anti-stress smiley
  Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,38
  Bij 5000 stuks

2 artikelen

Anti-stress sleutelhangers: helpt direct om stress te verminderen

Hoe vaak hoor je het tegenwoordig wel niet? Veel mensen hebben stress en zijn overspannen. De werkdruk in Nederland ligt hoog. Veel mensen maken overuren door deadlines die gehaald moeten worden. Er zijn veel e-mails die beantwoord moeten worden, wat vaak onder tijdsdruk moet gebeuren. Dit komt de gezondheid vaak niet ten goede en zorgt voor veel stress. Hierdoor kan een slecht humeur en in het ergste geval gezondheidsklachten ontstaan. Ook is de kans groot dat je de focus op het werk gaat verliezen. Dit komt niet ten goede van de werknemer, maar ook niet van de werkgever. Er zijn een aantal oplossingen om stress te verminderen. Een van deze oplossingen zijn anti-stress artikelen. Hierdoor kan stress voorkomen worden, door een moment van ontspanning in te lassen. Een goed voorbeeld van zo’n anti-stress artikel is een anti-stress sleutelhanger. Op deze manier kunnen we de dagelijkse stress ‘wegknijpen’. Een anti-stress sleutelhanger kan je op je bureau laten liggen, zodat je deze in je handen kan nemen zodra het je allemaal even te veel wordt.

De stress wegknijpen

Een mooi artikel die we aanbieden in de categorie anti-stress sleutelhangers is de anti-stress sleutelhanger hart. Deze sleutelhanger zorgt niet alleen voor het verminderen van stress, maar er zit ook een mooie boodschap achter. Wanneer je deze bedrukte sleutelhanger aan je relaties geeft, toon je aan dat je geeft om zijn of haar gezondheid. Hierdoor wordt de band tussen bijvoorbeeld een werkgever en werknemer ook verbeterd. De minimale afname van de sleutelhanger hart is 150 stuks. Anti-stress sleutelhangers bedrukken maakt indruk op je relaties. Hieronder lees je meer over bedrukte anti-stress sleutelhangers.

Anti-stress sleutelhangers bedrukken bij Stravers

Anti-stress sleutelhangers bedrukken we in onze eigen drukkerij. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het bedrukken van anti-stress artikelen. Hoe kunnen we het beste anti-stress sleutelhangers bedrukken? Deze populaire relatiegeschenken bedrukken we middels tampondruk of met de UV-printer. De meeste gebruikte druktechniek is tampondruk. Tampondruk levert een scherp resultaat op. Als bedrijven kiezen voor een complex en meerkleurig logo dan gebruiken wij de UV-printer. Het laten bedrukken van anti-stress sleutelhangers is altijd mogelijk en wordt met veel professionaliteit uitgevoerd. Wil je liever een kleine oplage, neem dan contact met ons op. Ben je geïnteresseerd in andere anti-stress producten, bekijk dan ook eens onze algemene categorie anti-stress artikelen.

Onze service

Geïnteresseerd in bedrukte anti-stress sleutelhangers? Neem dan contact met ons op en wij staan je graag te woord. Wij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden om relatiegeschenken te laten bedrukken. Het is eenvoudig om relatiegeschenken met opdruk te bestellen. Wij bieden een grote variatie aan anti-stress sleutelhangers bedrukken. Lees alvast iets meer over het bestelproces en de stappen die daarvoor gevolgd moeten worden. Een stap van het bestelproces is het aanleveren van je logo of tekst en het ontvangen van een gratis digitale drukproef. Je kan op je gemak de drukproef bekijken en zodra je akkoord geeft, zullen wij het bedrukken starten. Wij hanteren een snelle levertijd, wat betekent dat we meestal in 5 werkdagen de bedrukte relatiegeschenken kunnen leveren. Anti-stress sleutelhangers bedrukken met logo voor een gezonde sfeer op de werkvloer.