Artikelen anti-stress beroepen bedrukken

Stress is de oorzaak van veel gezondheidsproblemen zoals slapeloosheid en hoofdpijn. Een belangrijke bron van stress is werk. Drukte, problemen op de werkvloer en frustraties met collega’s kunnen voor veel stress, vermoeidheid en irritatie zorgen. Een anti-stress beroep artikel kan hierbij helpen. Het helpt stress voorkomen en zorgt ervoor dat je effectiever kunt werken. Omdat elke sector anders is, zijn onze anti-stress artikelen daar ook op aangepast. Zo hebben we een anti stress hamer voor de bouw en een anti stress zuster voor de zorg. Welk artikel past bij jouw vakgebied?

Als je het anti-stress artikel laat bedrukken met je tekst of logo, dan werkt het ook nog eens stimulerend voor je naamsbekendheid. Zo help je dus niet alleen anderen, maar ook jezelf. Dit geschenk zal zeker in goede aarde vallen. Heb je vragen over anti-stress beroepen artikelen bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 36

Artikelen anti-stress beroepen bedrukken naar wens

Hebben je relaties last van stress? Of wil je juist stress vermijden? Kies dan voor onze anti-stress beroepen. Deze leuke figuren sluiten aan bij het beroep van je relaties. Laat je relaties eenvoudig de stress wegknijpen. Vanwege de eigenschappen van het materiaal keert het artikel terug naar zijn oorspronkelijke vorm. De anti-stress beroepen artikelen kan je geheel naar wens laten bedrukken. De anti-stress beroepen, ook wel squeezies genoemd, worden met de tampondruk gedrukt. Laat anti-stress beroepen artikelen bedrukken met naam, logo of tekst. Met deze squeezies verminder je de stress van je relaties snel. Daarnaast maak je reclame met bedrukte anti-stress beroepen artikelen. Je naamsbekendheid zal met dit promotiemiddel snel worden vergroot.

Stress is vervelend. Het belemmert je. En toch proberen we het niet altijd voldoende te voorkomen. Misschien omdat we daar geen tijd voor hebben. Of omdat we denken dat het wel zal meevallen. Om je collega's, klanten en relaties te stimuleren kun je ze een anti-stress beroepen artikel cadeau doen. Hiermee motiveer je ze af en toe te ontstressen. Doordat deze anti-stress beroepen artikelen te verkrijgen zijn in verschillende soorten en maten, zit er altijd wel één tussen die past bij jouw vakgebied. Dit maakt het een leuk maar ook effectief promotiemiddel. Naast anti-stress beroepen artikelen bedrukken wij ook: anti-stress ballen, anti-stress dobbelstenen of anti-stress diversen.

Ziek zijn is vervelend en kan soms stress geven. Met onze zuster squeezies verminder je stress door erin te knijpen. De anti-stress verpleegster geeft om de gezondheid van haar patiënten. De minimale afname van de squeezie is 50 stuks. Wil je een kleine oplage bedrukte anti-stress beroepen artikelen bestellen? Dan is de prijs op aanvraag. Op onze website kan je een offerte aanvraag indienen. Anti-stress beroepen artikelen horen tot de categorie give-aways. Naast anti-stress artikelen vind je bij ons ook aanstekers, sleutelhangers, beursartikelen en etenswaren. Give-aways zijn populaire relatiegeschenken die ingezet kunnen worden tijdens beurzen, open dagen en andere evenementen.

Gratis digitale drukproef

Voordat wij de anti-stress artikelen bedrukken, stellen wij een gratis digitale drukproef voor je op. Nadat wij jouw offerte aanvraag hebben ontvangen, zullen wij aan de slag gaan met de offerte en de drukproef. De drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Een digitale drukproef is een ontwerp van het te bedrukken relatiegeschenk met logo of tekst. Zo kan je zien hoe en waar de bedrukking komt. Wij vragen je om de drukproef te controleren en na akkoord zullen wij de anti-stress beroepen artikelen bedrukken. De anti-stress beroepen artikelen bedrukken wij in onze eigen drukkerij. De bedrukte relatiegeschenken kunnen snel geleverd worden.

Niet alleen met anti-stress artikelen help je relaties in de strijd tegen stress. Ook persoonlijke verzorgingsartikelen kunnen het goed doen. Denk aan ontspanningsproducten zoals massage artikelen of hot & cold packs. Ontspanning is belangrijk. Een moment voor jezelf na een harde werkdag hoort erbij.

Contact

Heb je vragen over onze anti-stress beroepen artikelen of heb je hulp nodig bij het aanvragen van de offerte? Laat het ons weten en wij helpen je graag. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.

Laden...