Relatiegeschenken zelf samenstellen

Ken je het dilemma? Je wilt jouw relaties een leuk, functioneel, maar bovenal origineel cadeau doen, maar je weet nog niet wat… Wij hebben hét ideale geschenk voor je. Stel je pakket zelf samen en laat het personaliseren. Doordat je het geschenk zelf samenstelt, is het niet alleen een uniek cadeau, maar kies je zelf de leukste artikelen. Bovendien houden we rekening met het milieu door geen onnodige verpakkingsmaterialen te gebruiken. De verzenddoosjes zijn tevens uit recycle materiaal gemaakt.

Steeds meer geschenken worden verzonden als brievenbuspakketje. Deze doosjes kunnen wij personaliseren met een sticker, een sleeve of zelfs met een full-colour bedrukking. Een verrassing op de deurmat van jouw relaties; een moment van waardering, een bedankje of een vriendelijke groet. Pas het pakket aan naar jouw wens en zorg dat het logo van jouw bedrijf mooi staat afgebeeld. Klein gebaar, groot geluk.

Enkele voorbeelden van samengestelde pakketjes vind je hieronder. Dit zijn slechts voorbeelden; je kunt natuurlijk geheel naar eigen wens jouw cadeau-pakketjes samenstellen. Lees onderaan de pagina hoe je in 3 stappen jouw pakketjes zelf kunt samenstellen; eenvoudig en effectief!

Oplopende volgorde

9 resultaten

 1. Stroopwafels in giftbox
  Vanaf € 3,39 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,95
  Bij 1000 stuks
 2. Toffifee chocolade in verzenddoos
  Vanaf € 4,54 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 4,12
  Bij 1000 stuks
 3. Toblerone met stroopwafels in giftbox
  Vanaf € 5,49 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 5,05
  Bij 1000 stuks
 4. Verzenddoosje notitieboekje met pen
  Vanaf € 3,79 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,09
  Bij 500 stuks
 5. Powerbank met balpen in doosje
  Vanaf € 9,89 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,09
  Bij 501 stuks
 6. Geschenkdoos powerbank en balpen
  Vanaf € 5,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,29
  Bij 502 stuks
 7. Verzenddoos speelkaarten en pen
  Vanaf € 3,39 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,79
  Bij 503 stuks
 8. Puzzel met pen in geschenkdoosje
  Vanaf € 3,79 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,89
  Bij 504 stuks
 9. Geschenkdoosje 'Geslaagd'
  Vanaf € 3,42 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 2,47
  Bij 2500 stuks

9 resultaten

In 3 stappen een persoonlijk geschenk

1 – Zelf samenstellen van de inhoud

Wil je jouw klanten informeren over een nieuw product? Of je collega’s een persoonlijk geschenk overhandigen? Geen probleem! Wij zijn in staat om geschenkdoosjes te vullen met bijvoorbeeld een heerlijke lekkernij, een relatiegeschenk of een combinatie daarvan. Ook het toevoegen van een (visite)kaartje of iets anders is geen probleem.

2 - Personalisatie

Hoe mooi is dat jouw klanten een persoonlijk geschenk ontvangen? De verzenddoosjes kunnen uiteraard blanco geleverd worden, maar er zijn ook mogelijkheden om de doosjes te bedrukken in één kleur of zelfs full-colour, zodat het helemaal past bij jouw huisstijl. Ook stickers op posities naar keuze zijn mogelijk. Liever een sleeve? Ook dat kan...

3 - Verzendservice

Tot slot hebben wij de opties in huis om de pakketjes te verzenden naar jouw klanten. Wij kunnen je dus geheel ontzorgen, denk aan pakpapier om het doosje doen, voorzien van een adreslabel maar ook de frankering en bezorging bij de post. Alles kan en is bespreekbaar!

We denken graag met je mee over het zelf samenstellen van de pakketjes. Bel ons gerust op 0315-632515 of stuur een mail naar [email protected]