Pennenverpakkingen bedrukken

Pennenverpakkingen kunnen op meerdere manieren ingezet worden. Wanneer je besluit een pen weg te geven als relatiegeschenk of promotieartikel, dan maakt een verpakking voor deze pen het geschenk helemaal compleet. Je cadeau krijgt net wat meer status en geeft aan dat jij je klant of relatie echt waardeert. Maar ook op kantoor kunnen pennenverpakkingen uitstekend gebruikt worden. Bijvoorbeeld om pennen in op te bergen zodat ze niet chaotisch over je bureau slingeren. Laat de pennenverpakkingen bedrukken en je hebt niet alleen een praktisch, maar ook een promotioneel relatiegeschenk.

Heb je vragen over pennenverpakkingen bedrukken? Laat het ons weten. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

3 artikelen

 1. Kartonnen geschenkhoesje
  Vanaf € 0,16 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,08
  Bij 10000 stuks
 2. Pennehoes Velvex
  Vanaf € 0,09 p/st bij 1000 stuks
  Vanaf € 0,06
  Bij 25000 stuks
 3. Transparante koker Tube
  Vanaf € 0,43 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,34
  Bij 5000 stuks

3 artikelen

Pennenverpakkingen bedrukken met logo

Je hebt de keuze uit een aantal verschillende pennenverpakkingen, die allemaal goed te bedrukken zijn met jouw logo of tekst. Het simpele pennenhoesje is vooral erg handig om op te bergen in je jasje of schrijfmap, omdat hij licht en soepel is. De penkoker is een originele verpakking die bijvoorbeeld leuk staat op jouw bureau. Maar hij is ook erg handig voor het opbergen van de pen in je tas. De verschillende geschenkdozen zien er chique uit en zullen de pen die er in zit goed uit laten komen. Ten slotte kunnen de pennendoosjes of de etui goed van pas komen wanneer er meerdere pennen of andere kleine spullen in opgeborgen moeten worden.

Laat pennenverpakkingen bedrukken en versterk zo je imago. Bedrukte relatiegeschenken zijn relatief goedkoop. Je hoeft hierdoor geen duizenden euro’s uit te geven maar daarentegen hebben relatiegeschenken wel een lange levensduur. Bedrukte relatiegeschenken komen voor langere tijd op meerdere momenten bij jouw doelgroep terecht. Daarnaast zijn relatiegeschenken gekoppeld aan een emotionele waarde. Ze worden vaak gegeven aan relaties als blijk van waardering. Je kan je band met je relatie versterken en daarnaast wordt het cadeau echt gewaardeerd.

Heb je eco pennen besteld en wil je je order helemaal afmaken? Kies dan voor een kartonnen geschenkhoesje. Op deze manier straalt de pen net wat meer luxe uit. De minimale afname van deze geschenkhoesjes is 500 stuks. Je kan ook een offerte aanvraag voor een kleine oplage pennenverpakkingen indienen. Wij zullen je dan een aangepaste prijs toesturen van deze duurzame relatiegeschenken. Het geschenkhoesje wordt bedrukt middels de tampondruk.

Etuis en pennendozen zijn ook mooi in combinatie met senator pennen, toppoint pennen, stylus pennen of merk pennen. Bedruk etuis en pennendozen naar wens met naam, logo of tekst. Een bedrukt etui geeft meer glans aan je relatiegeschenk.

Gratis digitale drukproef

Een gratis digitale drukproef is een digitaal voorbeeld van je relatiegeschenk met het gewenste logo. Op deze manier kan je vooraf zien hoe en waar we je bedrukking plaatsen. Wij sturen je de digitale drukproef toe en vragen je om deze te controleren. Wil je iets aanpassen? Bijvoorbeeld aan de kleur opdruk of de pms kleuren, dan is dat is mogelijk. Laat het ons weten en wij zullen de wijzigingen doorvoeren in de drukproef. Na akkoord van jou, zullen we de pennenverpakkingen bedrukken. Bureau-accessoires zoals memoblokken zelfklevend, bedrukte potloden, bedrukte etuis, notitie- en schrijfblokken zijn bijpassende relatiegeschenken. Al onze relatiegeschenken kunnen bedrukt worden met logo of tekst.

Breed assortiment

Behalve dat pennen minder snel kwijt zullen raken als ze in één van de pennenverpakkingen worden opgeborgen zijn er nog meer voordelen. Je pennen zullen gemakkelijker terug te vinden zijn in je tas. Of ze zullen er netter en opgeruimder uitzien op je bureau. Daarnaast voorkom je hiermee dat je, in het geval dat de pen gaat lekken, vervelende vlekken in je tas of op je jasje krijgt. In sommige van de pennenverpakkingen, zoals de pennenetui of het geschenkdoosje, kun je ook handig meerdere pennen bij elkaar houden. Ook kunnen potloden of ander schrijfgerei hierbij opgeborgen worden. Zo heb je alles netjes bij elkaar.

Pennenetuis, geschenkdoosjes, geschenkhoesjes, penhoesjes en penkokers vind je in ons assortiment pennenverpakkingen. Pennenverpakkingen bedrukken we met naam, logo of tekst. Pennenverpakkingen bedrukken wij in eigen drukkerij. We kunnen hierdoor snel schakelen en leveren. Daarnaast kunnen we scherpe prijzen hanteren en hebben we een constante kwaliteitsbewaking. Voordat we jouw pennenverpakkingen bedrukken, ontvang je een gratis digitale drukproef. Zodra de drukproef naar wens is, starten we het drukproces.

Vragen?

Heb je vragen over pennenverpakkingen bedrukken? Wil je een gratis sample aanvragen? Of ben je benieuwd naar onze algemene voorwaarden? Neem gerust contact met ons op. Je kan ons bereiken per mail of bel naar 0315-632515.