USB-sticks bedrukken

Wij hebben een speciale website voor USB-sticks, namelijk Usbstick.nl. Hier vind je ons complete assortiment en kun je een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen. Als je meerdere producten bestelt bij Stravers en/of Usbstick.nl, kunnen wij dit als één order behandelen. Je hebt dus maar met één bedrijf contact. USB-sticks zijn én blijven populaire relatiegeschenken. Ze worden veelvuldig gebruikt en komen hierdoor altijd van pas. USB-sticks doen het goed tijdens beurzen, open dagen en evenementen. Deze kleine give-aways zijn een leuke toevoeging aan een goodiebag of kunnen uitgedeeld worden aan de bezoekers. Heb je vragen over USB-sticks bedrukken? Neem contact met ons op; stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op 0315-632515.

 

usbsticks bedrukken

USB-sticks laten bedrukken

Wij adviseren om USB-sticks te laten bedrukken. Ze kunnen bedrukt worden met logo, naam, tekst of een reclameboodschap. In overleg zullen we de beste drukmethode kiezen. De USB-sticks bedrukken we in eigen drukkerij. Het drukproces wordt uitgevoerd door ervaren drukkers. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. In onze drukkerij vindt altijd een kwaliteitscontrole plaats voordat wij de USB-sticks bedrukken. Wij hebben diverse USB-sticks op Usbstick.nl staan; hieronder lichten wij een aantal categorieën uit. Daarnaast bieden wij ook USB-sticks pennen, USB-stick specials, mini USB-sticks, luxe USB-sticks en USB-sticks creditcard aan.

Bedrukte USB-sticks

Een deel van ons assortiment bestaat uit gangbare en goedlopende USB-sticks. Als je op zoek bent naar een simpele, maar doeltreffende USB-stick dan zit je goed in deze categorie. Bedrukte USB-sticks zijn een goede give-away op beurzen, evenementen maar ook prima in te zetten als onderdeel van een goodiebag. Zeker als je de stick vult met bestanden zoals bedrijfsinformatie, muziek of data. Een stick met bedrukking zorgt ervoor dat de naamsbekendheid van jouw bedrijf een mooie boost krijgt.

Houten USB-sticks

Een duurzame USB-stick laten lasergraveren? Bij ons is dat mogelijk. Duurzaamheid en een steentje bijdragen aan een beter milieu wordt steeds belangrijker. Ook steeds meer bedrijven kiezen voor eco-vriendelijke relatiegeschenken, waaronder houten USB-sticks. Ook een model van bamboe is een optie, bijvoorbeeld de bamboe USB-stick Twist. Deze stick kunnen wij in stijl lasergraveren met een logo of tekst. Daarnaast hebben wij ook USB-sticks met een gerecyclede behuizing.

USB-stick Twist

Veruit de meestverkochte USB-stick is de USB-stick Twist. Door zijn fraaie en tijdloze uitstraling, prima kwaliteit én een scherpe prijs is dit ons meest populaire model. Wij kunnen dit model bedrukken met je logo in de originele PMS-huisstijlkleuren. Dat geldt ook voor de behuizing, die wij ook in PMS-kleur kunnen leveren. De metalen clip - die de connector goed beschermt - kunnen wij zowel bedrukken als graveren.

Custom made USB-sticks

Wil je een model op maat laten maken, dan kies je voor de custom made USB-sticks. Wij denken graag met je mee over het meest unieke ontwerp, zodat je jouw USB-stick helemaal de gewenste kleur en vorm geeft. Enkele voorbeelden: een stick in de vorm van een fotocamera, een microfoon of een T-shirt. Custom made USB-sticks bedrukken betekent dat je jouw relaties een exclusief geschenk geeft. Indien gewenst kunnen we deze ook personaliseren met de namen van jouw werknemers of relaties. Zo geef je een unieke én gepersonaliseerde USB-stick cadeau!

Contact

Voordat wij aan de slag gaan met jouw bestelling krijg je eerst een gratis, digitaal drukvoorstel. Hierop kun je precies zien hoe de opdruk op de stick eruitziet, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Na jouw akkoord starten wij het bedrukken of graveren van de USB-sticks. Uiteraard houden wij je op de hoogte van de status van je bestelling. Voor al je vragen over het bedrukken van USB-sticks adviseren we je om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op 0315-632515. Een medewerker van ons team staat je graag te woord.