Opblaasbare strandartikelen bedrukken

Als je aan opblaasbare strandartikelen denkt, dan denk je waarschijnlijk direct aan de zomer. Een dagje op het strand met opblaasbare strandartikelen zorgt al snel voor een geslaagde dag. Niet alleen op het strand, maar ook wanneer je naar het zwembad gaat of zelfs tijdens een zomerse dag in de tuin komen opblaasbare strandartikelen van pas. Opblaasbare strandartikelen kunnen veelvuldig ingezet worden. Wat dacht je van een warme dag waarop je lekker in de tuin wilt zitten met vrienden? Dan kan je op een opblaasbare stoel de dag goed doorbrengen.

Misschien zijn opblaasbare strandartikelen niet het eerste waar je aan denkt als je je relaties wilt verrassen, maar het zijn populaire relatiegeschenken die perfect ingezet kunnen worden als reclamemiddel. Wij adviseren om deze relatiegeschenken te laten bedrukken. Opblaasbare strandartikelen bedrukken we met logo, naam of tekst. Heb je vragen over het laten bedrukken van onze opblaasbare strandartikelen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@stravers.nl of bel ons op 0315-632515.

6 artikelen

6 artikelen

Opblaasbare strandartikelen als giveaway

Met onze opblaasbare strandartikelen verzeker je je van een dag strandplezier. Niet alleen je relaties, maar ook de kinderen van je relaties maak je blij met opblaasbare strandartikelen. Wil jij in de zomer je naamsbekendheid vergroten? Dan zorgt de inzet van bedrukte opblaasbare strandartikelen hier voor. De meeste van deze relatiegeschenken zijn groot wanneer ze opgeblazen zijn, waardoor ze direct opvallen. Je logo of tekst wordt dus door je relaties opgeblazen. Er zijn in de zomer veel mensen te vinden op het strand waardoor je naam door veel mensen gezien wordt. Dit zorgt voor razendsnelle naamsbekendheid. Opblaasbare strandartikelen bedrukken is dus een goed idee.

Een opblaasbaar luchtbed Air White is een opblaasbaar relatiegeschenk dat door je relaties zeker gewaardeerd wordt. Een luchtbed is multifunctioneel en kan zowel op het strand, in het water als in de achtertuin gebruikt worden. De minimale afname van dit luchtbed is 25 stuks. Liever een kleine oplage? Dat kan besproken worden met een van onze medewerkers.

Wij bedrukken luchtbedden middels de zeefdruk. Bij zeefdruk wordt de inkt door een zeef geperst met een rakel. Wanneer wij bedrukken met de zeefdruk, betekent het dat de bedrukking uit één kleur bestaat. De keuze voor een drukmethode is onder andere afhankelijk van het materiaal van het relatiegeschenk en het aantal kleuren waaruit het logo bestaat. Opblaasbare strandartikelen bedrukken wij in onze drukkerij.

Opblaasbare strandartikelen bedrukken met logo

Wij vinden klanttevredenheid en kwaliteit belangrijk. Voordat wij overgaan op het bedrukken van opblaasbare strandartikelen, zullen wij je altijd eerst een gratis digitale drukproef toesturen. Het enige wat je hiervoor moet doen, is het gewenste logo aanleveren. Een digitale drukproef wordt opgesteld ter controle. Hierop staat een schets van het relatiegeschenk met daarop jouw logo. Wij sturen je de drukproef toe en horen graag of er nog aanpassingen gemaakt moeten worden. Na controle zullen wij de opblaasbare strandartikelen bedrukken. Tijdens een zomerse dag zijn ook zonnebrillen onmisbaar. Zonnebrillen zijn populair en hierdoor ideale giveaways tijdens festivals of andere evenementen.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen omtrent opblaasbare strandartikelen bedrukken? Laat het ons weten en wij helpen je graag. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Je kan ons bereiken per mail of telefoon. Stuur een e-mail naar info@stravers.nl of bel naar 0315-632515.

Laden...

Laden...