Koptelefoons bedrukken

Geluid willen we te allen tijde graag kunnen horen. Of het nu de gevoelige snaar van een viool is of de keiharde rockmuziek achter een game. Of het orkest op de filmsoundtrack, die zorgt dat de spanning om te snijden is. Toch is het niet altijd mogelijk om het volume overal maar omhoog te draaien. Zit je bijvoorbeeld achter de laptop in de trein, dan wil je niet de hele coupé mee laten genieten van jouw bezigheden en geluiden. Net zoals je bijvoorbeeld niet dat hele telefoongesprek wilt horen, maar waar je stiekem toch naar gaat luisteren. Om die afleiding te voorkomen bij de geluiden van al die laptops en telefoons, bestaan er mooie koptelefoons.

Wil je koptelefoons bedrukken met logo of tekst en heb je nog vragen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

10 artikelen

10 artikelen

Koptelefoons bedrukken met logo of tekst

Koptelefoons zijn luxe relatiegeschenken. Een aantal van onze koptelefoons hebben een exclusief design, waardoor het een extra bijzonder geschenk wordt om weg te geven. Je relaties kunnen met bedrukte koptelefoons luisteren naar hun favoriete muziek, in hun vrije tijd of op het werk. Een koptelefoon is een exclusief cadeau voor jouw exclusieve relaties. Je relaties zullen deze populaire relatiegeschenken zeker waarderen. Wij adviseren om koptelefoon te laten bedrukken. Laat koptelefoons bedrukken met logo en vergroot zo je naamsbekendheid.

Met onze oordopjes sound kan je luisteren naar je favoriete muziek. Deze oordopjes kan je koppelen aan computers, telefoons en tablets. De oordopjes worden geleverd in een plastic doosje. De oordopjes bedrukken we niet maar het doosje zelf wel. Wij hanteren een minimale afname van 250 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte oordopjes met logo? In overleg kunnen wij een aangepaste prijsopgave toesturen. Door onze snelle levertijden kunnen jij en je relaties binnenkort muziek luisteren met de bedrukte oordopjes.

Ook tijdens het werk, bijvoorbeeld op kantoor, kan het voorkomen dat een werknemer iets met geluid op zijn of haar computer moet beluisteren. En dan is het erg storend als iedereen daarvan kan meegenieten. Stravers heeft daarom het ideale relatiegeschenk: de koptelefoon. Een koptelefoon is eigenlijk een draadloze muziek ontvanger. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, zoals de kleinere oordopjes of de grotere bluetooth koptelefoon. In ons brede assortiment vind je oordopjes en koptelefoons, zoals een opvouwbare draadloze hoofdtelefoon of een koptelefoon met ingebouwde oplaadbare batterij.

Gratis digitale drukproef

Een gratis digitale drukproef wordt opgesteld nadat we het logo van je hebben ontvangen. De offerte met gratis digitale drukproef sturen we, indien mogelijk, gelijktijdig naar je toe. De digitale drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Een drukproef is een voorstel met logo preview, zodat je kan zien hoe en waar de bedrukking komt. Wij sturen je de gratis digitale drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Nadat jij akkoord hebt gegeven, zullen wij de relatiegeschenken bedrukken. Voor de bedrukte koptelefoons hanteren wij een snelle levering.

Koptelefoons bedrukken we met bedrijfsnaam, logo of tekst. Bovendien kunnen ze met de beste kwaliteit gedrukt worden, zodat jouw bedrijfslogo binnenkort ook ter hoogte van ieders ogen te zien is. Zo kan de hoofdtelefoon helpen om iedereen rustig en gedreven hun werk te laten doen, zonder anderen daarmee lastig te vallen en komt jouw bedrijfslogo pal in het gezichtsveld van de anderen. Een koptelefoon met opdruk kan zijn doel niet missen.

In de categorie bluetooth oordopjes vind je draadloze oordopjes. Zo kan je met optimale bewegingsvrijheid genieten van je favoriete muziek. Dit originele relatiegeschenk wordt voornamelijk gebruikt in de vrije tijd, bijvoorbeeld tijdens het sporten.

Contact

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies van onze experts? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...

Laden...