Koekjes bedrukken

Op het nippertje de trein gemist op weg naar kantoor of een nat pak door een onverwachte bui: elke werkweek zijn er wel van die kleine tegenslagen die het leven dreigen te vergallen. Maar juist voor die vervelende momenten heeft men het koekje bij de koffie uitgevonden. Je kunt er zeker van zijn dat een koekje naast het koffiekopje garant staat voor een lach op het gezicht.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. Glazen snoeppot stroopwafels
  Vanaf € 5,99 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 4,59
  Bij 384 stuks
 2. Stroopwafelblik Dutch
  Vanaf € 4,59 p/st bij 48 stuks
  Vanaf € 3,49
  Bij 768 stuks
 3. Glazen snoeppot pepernoten
  Vanaf € 5,03 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 3,99
  Bij 384 stuks
 4. Koekblik Geniet
  Vanaf € 1,89 p/st bij 48 stuks
  Vanaf € 1,29
  Bij 768 stuks
 5. Beoordeling:
  100%
  Stroopwafels in blik
  Vanaf € 5,85 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,94
  Bij 500 stuks
 6. Stroopwafels
  Vanaf € 4,21 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,34
  Bij 500 stuks

6 artikelen

Koekjes bedrukken met logo

Koekjes zijn een populaire traktatie op elk moment van de dag. Geef daarom koekjes weg namens je bedrijf. Te gebruiken voor elke soort promotiecampagne of reclame-activiteit. Koekjes bedrukken wij in eigen moderne drukkerij met jouw bedrijfsnaam of logo. Zet ze in als smakelijke attentie tijdens een flyer-actie op straat of in het kader van promotieactiviteiten op beurzen en grote evenementen.

Koekjes bedrukken als relatiegeschenk

Zorg gerust voor een grote voorraad koekjes met bedrukking, want je kunt er nooit genoeg van hebben. Met bedrukte koekjes laat je zien dat je oog voor detail hebt. Serveer je zakelijke relaties op kantoor een persoonlijk gemaakt koekje bij de koffie en zorg voor een super professioneel ontvangst van je gasten. Of plaats een schaal met koekjes van het bedrijf in de vergaderzaal. Een uitstekende geste namens je hotel, restaurant of conferentielocatie.

Laat koekjes bedrukken en andere relatiegeschenken bij Stravers Promotions. Wij zijn een van de grootste aanbieders van promotiemateriaal in Nederland. Geef de wensen door aan ons verkoopteam voor adequaat antwoord op jouw vragen en een snelle offerte op maat. Bel met telefoonnummer 0315-632315 of neem contact op via de website en al je vragen over koekjes bedrukken worden beantwoord.