Kindertruien bedrukken

In de winter dragen we voornamelijk warme truien, zowel ouderen als kinderen. Ze zijn niet alleen warm maar ook comfortabel. Als er in de winter een excursie gepland staat, bijvoorbeeld een schoolreisje of een weekendje op kamp dan zijn kindertruien zeer geschikt om te dragen. Om kindertruien te laten opvallen, kan je ze bedrukken met logo of tekst. Denk hierbij aan het logo van de school of club. Op deze manier maak je niet alleen reclame, maar zorgen bedrukte kindertruien ook voor een positief effect op de teamdynamiek. Voor meer informatie omtrent kindertruien bedrukken, kun je contact met ons opnemen. Stuur een mail of bel ons op 0315-632515.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kindertruien bedrukken als reclame-uiting

Kindertruien bedrukken we zodat ze ingezet kunnen worden als relatiegeschenk. Kindertruien kunnen bedrukt worden met logo of tekst. Zo kan je kindertruien laten bedrukken met de naam van het kind. Op de andere zijde van de trui kan je het logo van je bedrijf, school of organisatie laten bedrukken. Doordat de trui aan twee zijden is bedrukt, valt hij direct op. Waarschijnlijk zal je logo door voorbijgangers niet snel vergeten worden. Als voorbijgangers je bedrukking leuk vinden, zullen ze dat al snel delen met anderen. Dit leidt tot positieve mond-tot-mond reclame. De hoodie kinderen Gildan is een populaire trui. De kindertrui is geproduceerd uit 50% katoen en 50% polyester. Hij bevat geen trekkoordjes waardoor hij veilig is voor kinderen. Deze trui is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De minimale afname is 25 stuks. Heb je een klein budget en wil je minder dan 25 stuks bestellen, informeer dan naar de mogelijkheden.

Kindertruien bedrukken: hoe werkt dat?

Kindertruien bedrukken of borduren, het kan allebei. Wij bedrukken in onze eigen drukkerij en borduren in onze borduurstudio. Kindertruien bedrukken we middels zeefdruk of full color. We kiezen voor zeefdruk wanneer de bedrukking bestaat uit één kleur. Wanneer de bedrukking uit meer dan vijf kleuren bestaat, bedrukken we full color. Wanneer klanten de beste kwaliteit willen, dan adviseren wij om kindertruien te borduren. Wil je eerst een gratis digitale drukproef ontvangen voordat je een order plaatst? Dat kan. Lever je gewenste logo aan en een medewerker van onze grafische afdeling stelt de digitale drukproef op. Na akkoord van jouw kant, zullen we de kindertruien bedrukken. Organiseer je als school het bekende ‘groep 7/8 kamp’ en wil je een aantal spellen meenemen zodat het een geslaagd weekend wordt, bekijk dan onze spellen. Ook al onze spellen kunnen we bedrukken met logo of tekst. Zorg voor gezelligheid, niet alleen tijdens een kamp maar ook als je met familie of vrienden samen bent.

Vragen?

Heb je nog vragen over het bedrukken van kindertruien? Stel ze dan en wij helpen je graag. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Neem contact met ons op via de mail of telefonisch op 0315-632515.

Laden...

Laden...