Kindershirts bedrukken

De kinderen gaan een dagje uit, met de school of een vereniging waarbij ze aangesloten zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schoolreisje naar de dierentuin of een pretpark. Waarschijnlijk wordt het een onvergetelijke dag voor de kinderen. Eén ding is zeker, de groep bestaat uit meerdere kinderen die allemaal in de gaten gehouden moeten worden. De nachtmerrie van elke ouder, je kind kwijtraken op een drukke plek. Dit geeft een negatieve wending aan een leuk dagje uit. Ons advies is: laat kindershirts bedrukken. Kinderen hebben vaak al van jongs af aan hun eigen voorkeur en zo ook voor kleding. Bedrukte kindershirts zullen hierdoor niet alleen bij ouders, begeleiders en leraren in de smaak vallen, maar ook bij de kinderen zelf. Heb je vragen omtrent kindershirts bedrukken, neem dan contact op met Stravers. Stuur een mail naar [email protected] of bel ons op 0315-632515.

Oplopende volgorde

9 artikelen

 1. Gildan heavyweight kinder T-shirt
  Vanaf € 2,62 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,07
  Bij 500 stuks
 2. Gildan T-shirt SoftStyle SS for kids
  Vanaf € 2,53 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,00
  Bij 500 stuks
 3. Stedman T-shirt Classic-T for kids
  Vanaf € 2,85 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,25
  Bij 500 stuks
 4. Gildan Toddler T-shirt Heavy Cotton
  Vanaf € 2,68 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,12
  Bij 500 stuks
 5. Kindershirt Yla
  Vanaf € 5,70 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,50
  Bij 500 stuks
 6. B&C Exact kinder T-shirt 190
  Vanaf € 4,09 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,23
  Bij 500 stuks
 7. Stevig kindershirt
  Vanaf € 5,51 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,35
  Bij 500 stuks
 8. Kinder sportshirt Mesh ActiveDry
  Vanaf € 6,56 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,18
  Bij 500 stuks
 9. Kinder Performance aircool sportshirt
  Vanaf € 4,90 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,87
  Bij 500 stuks

9 artikelen

Waarom kindershirts bedrukken?

Elk bedrijf, vereniging of school doet er goed aan om bedrukte kindershirts in te zetten. Staat er een schoolreisje of sportevenement gepland, laat dan kindershirts bedrukken. Door gepersonaliseerde kindershirts valt de groep direct op. Je wilt natuurlijk niet dat er een kind kwijtraakt op een drukke plek. Dit is te voorkomen door kinderen bedrukte kindershirts met logo of tekst te laten dragen. Kies voor een opvallende kleur en bedrukking, zodat leraren en begeleiders zich geen zorgen hoeven te maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de namen van de kinderen op de kindershirts te laten bedrukken. Bedrukte kindershirts zijn populaire relatiegeschenken.

Onze lichtgewicht kindershirts hebben een comfortabele pasvorm. Dit basis T-shirt voelt zacht en glad aan, wat het een passend relatiegeschenk voor kinderen maakt. De minimale afname van dit shirt is 50 stuks. Interesse in een grote of juist kleine oplage? Bespreek dit dan met ons Stravers-team.

Kindershirts bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Borduren en zeefdruk zijn twee drukmethodes waarmee wij kindershirts bedrukken. Borduren is wat duurder dan zeefdruk maar geeft een ontzettend mooi resultaat. Bestaat jouw logo of tekst uit één kleur, dan bedrukken we middels de zeefdrukmethode.

Ontvang gratis een digitale drukproef

Wil je bedrukte kindershirts bestellen, maar wil je vooraf graag weten hoe je bedrukking eruit komt te zien? Dat kan, wij sturen je een gratis digitale drukproef. Het aanleveren van je logo is de eerste stap. Na ontvangst maakt een medewerker van onze grafische afdeling een digitale drukproef op. Wij sturen je deze vervolgens toe en na akkoord gaan wij de kindershirts bedrukken.

Om ervoor te zorgen dat de kinderen tijdens een uitje zelf niks kwijtraken, kan je ervoor kiezen om ook reflecterende kinderrugtassen in te zetten als origineel relatiegeschenk. Hierin kunnen ze alles vervoeren wat ze nodig hebben voor een dagje uit. Deze opvallende rugtas is voorzien van een reflecterende band en geschikt om te laten bedrukken met logo. Door de reflecterende band vergroot je niet alleen de zichtbaarheid van het bedrijf, de school of organisatie maar ook de zichtbaarheid van de kinderen.

Meer weten?

Heb je nog vragen over bedrukte kindershirts of wil je graag meer weten over de drukmethodes die wij toepassen? Dan staan we je graag te woord. Je kan contact opnemen door ons een mail te sturen of je kan ons telefonisch bereiken via 0315-632515. Ook in onze algemene voorwaarden staan informatie over prijzen, betalingscondities en levering van de relatiegeschenken.