Karaffen bedrukken

Voor wijnkenners is het allang geen geheim meer: goede wijn moet je eigenlijk uit een karaf schenken. Zolang de drank in een nauwe wijnfles zit, kunnen de aroma's van de wijn niet ten volle loskomen. Daarom giet men die heerlijke Franse Cabernet Sauvignon of Merlot vaak een uurtje voor het diner in een karaf. Dit om zeker te zijn dat de heerlijke zuidelijke geuren en smaken zich maximaal ontwikkelen. De karaf zal altijd zichtbaar op tafel verschijnen waardoor deze zich perfect leent voor bedrukking. Laat karaffen bedrukken met logo of bedrijfsnaam en vergroot je naamsbekendheid!

Oplopende volgorde

5 artikelen

 1. Glazen karaf Java
  Vanaf € 4,50 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,69
  Bij 500 stuks
 2. Karaf Picca van gerecycled glas 1L
  Vanaf € 5,71 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,97
  Bij 250 stuks
 3. Glazen karaf 1L Osna bold
  Vanaf € 9,27 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,36
  Bij 250 stuks
 4. Glazen karaf met kurk 600 ml Osna
  Vanaf € 2,62 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,24
  Bij 500 stuks
 5. Karaf met glazen Piccadilly
  Vanaf € 19,04 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 14,99
  Bij 100 stuks

5 artikelen

Karaffen bedrukken met logo

Wijn staat voor verfijning, gulheid en het goede leven. Geen wonder dat wijn en wijngerelateerde artikelen het goed doen als relatiegeschenk. Laat zien dat je ook van wijn houdt en dat je bovendien een kenner bent. Doe je zakelijke relaties een karaf cadeau uit de webwinkel van Stravers Promotions. Naast karaffen bedrukken we ook andere wijn-gerelateerde artikelen:

Karaffen bedrukken van topkwaliteit

Kies je uit een van onze fraaie karaffen, dan kan je er zeker van zijn dat het stuk voor stuk kwaliteitsproducten zijn van handgeblazen glas. Behalve karaffen in de klassieke vorm vind je in onze collectie ook een hoogst origineel designmodel. Laat je karaffen bedrukken dan wordt deze geleverd in een fraaie geschenkdoos, die naar keuze bedrukt kan worden met jouw logo of tekst.

Bestel dus nu karaffen en ander wijngerelateerd promotiemateriaal bij Stravers Promotions. We sturen je graag een gratis drukvoorstel, zodat je je ervan kan vergewissen hoe mooi je karaf wordt. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met ons verkoopteam op telefoonnummer 0315-632515 of via de website. Ook voor vragen over karaffen bedrukken kun je bij het verkoopteam terecht.