Kappers

Een leuke slogan die wij regelmatig bedrukken op kapper relatiegeschenken is toch wel "kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper". Voor kappers wordt het steeds gebruikelijker om een leuke give-away te geven aan haar klanten in de vorm van een borstel of spiegeltje voorzien met een bedrukking van de naam van je kapsalon.

De concurrentie in de kapperswereld neemt, door haar laagdrempeligheid rap toe. Het onderscheid kan worden gemaakt door klantvriendelijkheid, goede knipbeurten en natuurlijk een aardigheidje als blijk van waardering. Wij hebben enkele kapper gerelateerde relatiegeschenken voor je op een rijtje gezet waardoor het eenvoudiger wordt om te beslissen welk relatiegeschenk nou het beste bij je past.

Doordat wij een groothandelsfunctie vervullen, hebben wij de meeste relatiegeschenken op voorraad en kunnen wij snel en efficiënt leveren. Ook de meest uiteenlopende bedrukkingen zijn voor ons geen probleem doordat wij ook de kappers relatiegeschenken in eigen huis bedrukken met de daarvoor bestemde techniek.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Laden...