Kalenders bedrukken

Nooit meer een verjaardag, tandartsafspraak, dansles of vergadering vergeten? Het is mogelijk door een overzichtelijke kalender op een opvallende plaats in huis of op kantoor op te hangen. Laat kalenders bedrukken met je bedrijfsnaam, logo of commerciële boodschap. Verspreid op een leuke manier jouw reclame.

Oplopende volgorde

3 artikelen

 1. Eeuwige kalender Gadner
  Vanaf € 1,06 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,65
  Bij 2500 stuks
 2. Eeuwige kalender Lider
  Vanaf € 1,12 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,90
  Bij 2500 stuks
 3. Bureaukalender bamboo
  Vanaf € 6,62 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,77
  Bij 500 stuks

3 artikelen

Kalenders bedrukken met logo

Al je belangrijke afspraken zijn bij het gebruik van een kalender in één oogopslag te overzien. Of zit je aan de telefoon en wil je even snel weten welke datum het woensdag over drie weken is? Geen geblader in de agenda, je werpt gewoon even een blik op de kalender die je voor je hebt liggen en het is duidelijk. Zoals je ziet, zijn kalenders niet uit de tijd. Natuurlijk heeft tegenwoordig iedere telefoon een ingebouwde kalender, maar het blijft gemakkelijker en handiger om een papieren versie voor je te hebben.

Andere populaire relatiegeschenken zijn:

 • Agenda's bedrukken
 • Notitieboekjes bedrukken
 • Schrijfmappen A4 bedrukken

Kalenders bedrukken als relatiegeschenk

Al deze voordelen maken een kalender haast onmisbaar. Dat is één van de redenen waarom het ook een perfect relatiegeschenk is. Kalenders zijn altijd gewenst en nooit teveel. Een andere goede reden is het feit dat een kalender het hele jaar door bij je relaties in huis of op kantoor zal hangen. Laat je kalenders bedrukken bij Stravers met de naam van het bedrijf, zal je relatie iedere keer wanneer hij een blik op de bedrukte kalender werpt, niet alleen worden herinnerd aan zijn belangrijkste afspraken of aan de datum van die dag, maar ook aan de goede service van je bedrijf. En niet alleen hij, maar ook zijn vrienden en familie en alle anderen die bij hem over de vloer komen. Mond-tot-mondreclame is nog altijd de beste reclame die er is. Je promoot het bedrijf dus eigenlijk het hele jaar door wanneer je kalenders laat bedrukken bij Stravers!

Heb je nog vragen over kalenders bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze professionals via 0315 - 632 515.