Doucheradio's bedrukken

Waarom is zingen onder de douche toch zo onweerstaanbaar? Onder een klaterende waterstraal klinkt iedereen al snel als een echte Pavarotti. Brommen, jodelen, schetteren; iedereen heeft zo zijn eigen methode. Als het maar hard is en flink door de douchecel heen galmt. Zingen onder de douche wordt pas echt leuk met een doucheradio. Maak reclame voor jouw bedrijf en laat doucheradio's bedrukken.

1 artikel

1 artikel

Doucheradio's bedrukken als relatiegeschenk

De doucheradio is een geweldig relatiegeschenk voor jouw bedrijf. Of je nu in de entertainmentbranche actief bent of je bedrijf in badkamers en verbouwingen doet, maak reclame tot in de badkamer van jouw relaties. Doucheradio's bedrukken we geheel naar wens met bedrijfsnaam of logo.

Onze doucheradio's zijn voorzien van een handige haak waarmee je het apparaat aan de gordijnrails of zeepbakje bevestigt, of een zuignap waarmee je de radio op de wand bevestigt. Naast doucheradio's bedrukken we ook:

  • Hoofdtelefoons
  • Luidsprekers
  • Radio's

Doucheradio's bedrukken met logo

Zingen gaat natuurlijk het best als er muziek bij klinkt. Het maakt niet uit of dat U2 is of een aria van Mozart. Geen radio in de douchecel? Dat kan anders! Elektriciteit en water lijkt een slechte combinatie, maar gelukkig bestaat er de doucheradio. Een onverwoestbare radio van waterdicht plastic, die je met een gerust hart meeneemt onder de douche. Zet het volume op tien en zingen maar.

Kies een product van Stravers Promotions voor de perfecte bedrukking van jouw relatiegeschenk. Wij kunnen garanderen dat de bedrukking honderd procent watervast is. Want je logo moet toch vele douchebeurten meegaan, nietwaar?

Laat nu snel doucheradio's bedrukken en andere promotionele artikelen bij Stravers Promotions. Ons verkoopteam zit klaar om alle vragen omtrent doucheradio's bedrukken te beantwoorden en je offerte zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Bel vandaag nog met telefoonnummer 0315-632 515 of vul het contactformulier in op onze website.

Laden...

Laden...