Cocktailsets bedrukken

Verwen je jouw gasten graag met een zelfgemixte cocktail? Vind je het heerlijk om van tijd tot tijd een cocktail te drinken? Of lijkt het je gewoon leuk om thuis of op het werk als een doorgewinterde horecatopper aan de slag te gaan en zo indruk te maken op familie, vrienden en collega’s? Dan is een cocktailset of cocktailshaker iets voor jou. Bij Stravers Promotions laat je cocktailsets bedrukken met logo of bedrijfsnaam ter promotie van jouw bedrijf.

7 artikelen

7 artikelen

Cocktailsets bedrukken met logo

Heb je wel eens gedacht aan een cocktail-gerelateerd relatiegeschenk? Het is een origineel cadeau dat ongetwijfeld zal opvallen als je relaties het in gezelschap gebruiken. Je kunt goed inspelen op de sociale aard van het geschenk door cocktailsets te laten bedrukken met een bedrijfslogo. Want hoe meer mensen dat te zien krijgen, hoe groter je naamsbekendheid wordt. Promotie in de vorm van een leuk cadeau is subtiel, duurzaam en zeer effectief.

Cocktailsets bedrukken als relatiegeschenk

Voor de beste cocktailsets ben je bij Stravers Promotions aan het goede adres. In het assortiment vind je diverse cadeaus op het gebied van cocktails. Kijk gerust eens rond om te zien welk relatiegeschenk jouw bedrukking het best zal laten uitkomen. Naast cocktailsets bedrukken we ook:

Heb je besloten met welk cocktailsets je jouw relaties wilt verblijden? Dan hoef je je over de afhandeling van de bestelling geen zorgen te maken. Wij zorgen voor een efficiënte levering van het door jou gekozen cadeau. Natuurlijk mag je ook rekenen op een kwalitatief goed product en een prima service. Want heb je nog vragen over cocktailsets bedrukken dan helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op via: 0315-632515.

Laden...