Brievenbusgeschenken bedrukken

Zijn je medewerkers thuis aan het werk? Wil jij iemand een warm hart toedragen of zijn jouw studenten binnenkort geslaagd en ben je op zoek naar een kleinigheidje? Dan is een brievenbusgeschenk precies wat jij zoekt. Speciaal voor alle geslaagden hebben wij het geschenkdoosje geslaagd aan ons assortiment toegevoegd. Van chocolade tot aan powerbanks; wij bieden een breed assortiment aan producten welke in een verzendoosje passen. Naast het feit dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het geschenk in ontvangst te nemen, scheelt het ook nog in verzendkosten. Wij hebben speciaal voor jou een selectie gemaakt om de zoektocht naar jouw ideale geschenk nog gemakkelijker te maken. Met hun lichte gewicht en de platte vorm zijn het ideale geschenken voor de brievenbus. Dus wie ga jij binnenkort verrassen? Vragen over brievenbusgeschenken bedrukken? Wij voorzien je graag van informatie. Je kan eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice door ons te bellen op 0315 - 632 515 of stuur een e-mail naar [email protected].

Artikelen 1-12 van 20

Klein gebaar, groot geluk

Met een blijk van waardering maak je je relaties doorgaans erg blij. Of dit nou een compliment, een helpende hand of een kleinigheidje is, een klein gebaar zorgt voor tevreden gezichten bij jouw relaties. Kleine verpakkingen, scherpe prijzen en een lach op het gezicht van de ontvanger. Dat wil toch iedereen? Laat brievenbusgeschenken personaliseren met naam of persoonlijke boodschap en zorg voor een éxtra grote verrassing voor jouw relaties.

Brievenbusgeschenken met logo bedrukken

Ga jij dit jaar voor originele relatiegeschenken? Door te kiezen voor een bedrukking zorg je ervoor dat jouw relaties je niet snel vergeten. De opdruk verschijnt dan naar wens op of in het doosje. Brievenbusgeschenken bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Hier werken enkel drukkers met jarenlange ervaring. Doordat wij alle geschenken bedrukken in eigen huis kunnen we erg goedkoop en snel leveren.

Gratis digitale drukproef

Online kun je makkelijk bedrukte brievenbusgeschenken bestellen. Maak een keuze uit ons aanbod, kies een druktechniek en upload jouw logo, tekst of reclameboodschap. Vervolgens krijg je van ons een offerte met een gratis digitale drukproef. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking in pms kleuren. Zo kan je precies zien hoe de bedrukking op het relatiegeschenk eruit komt te zien. Wij sturen je de drukproef per mail toe en vragen je om deze te controleren. Na akkoord, zullen we de brievenbusgeschenken bedrukken.

Contact

Wil je brievenbusgeschenken laten bedrukken, maar heb je nog een aantal vragen of wil je graag persoonlijk advies? Laat het ons weten. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Ook onze andere relatiegeschenken zoals pennen, katoenen tassen, opvouwbare paraplus en mokken bedrukken we naar wens in eigen drukkerij. Op zoek naar duurzame relatiegeschenken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...