Bodywarmers bedrukken

Bodywarmers bedrukken voor collega’s die een dagje deelnemen aan een teambuilding activiteit of die met een groep vrienden geheel in stijl naar een vakantiebestemming of evenement gaan. Vooral als werkkleding zijn bedrukte bodywarmers uitermate geschikt. Je hebt je armen lekker vrij en toch biedt de bedrukte bodywarmer de warmte die je nodig hebt.

12 artikelen

12 artikelen

Bodywarmers bedrukken met logo

Maak opvallende reclame door bodywarmers te bedrukken, inzetbaar als bedrijfskleding of ter promotie van evenementen en bijeenkomsten. Binnen onze groothandel hebben wij een ruim aanbod aan kleding en voeren wij diverse bekende merken waaronder Slazenger, Lemon & Soda, Hanes en US Basic.

Slazenger bodywarmers zijn de meest populaire modellen in onze collectie door de sportieve en draagbare uitstraling. Alle bodywarmers zijn voorzien van een rits waardoor u klaar bent voor ieder weertype. Bodywarmers bedrukken wij rechtstreeks door middel van zeefdruk en bij meerdere kleuren maken wij gebruik van transfer druk wat garant staat voor prima kwaliteit en duurzame uistraling.

Bodywarmers ter promotie materiaal

Ook zijn bodywarmers met logo leverbaar in diverse kwaliteiten en beschikken over verschillende eigenschappen die uitkomst kunnen bieden bij onvoorziene gebeurtenissen. Begint het bijvoorbeeld te regenen? Diverse bodywarmers zijn voorzien van een capuchon in de hals waardoor je je eenvoudig kunt beschermen tegen de regen.

Alle bodywarmers bedrukken wij in eigen drukkerij, zodat wij de kwaliteit van het textiel en de bedrukking goed in de gaten kunnen houden. Dat bedrukken doen wij middels zeefdruk of transferdruk of er wordt gekozen voor borduring. Per type kledingstuk adviseren wij je over de meeste geschikte vorm van bedrukking.

Een bodywarmer beschikt over diverse geschikte posities waar een bedrukking op geplaatst kan worden waarbij in de meeste gevallen wordt gekozen voor de borst of rug. Uiteraard wordt in overleg bepaald waar de door jou gewenste opdruk komt.

Bedrijfskleding ter promotie van je onderneming is aan te raden voor zowel kleine als grote ondernemingen die professionaliteit en uniformiteit naar de buitenwereld uit willen stralen. Voorzie elke medewerker van een shirt, polo, trui, bodywarmer en jas zodat zij goed voorbereid zijn op het weer.

Bodywarmers bedrukken in eigen drukkerij

Een logo kunt u aanleveren in een grafisch verwerkbaar bestand zoals:

  • .EPS
  • .AI
  • .PDF

Allen in de vorm van een vector verwerkt in Adobe Illustrator. Heeft u geen bruikbaar logo, dan is onze grafische afdeling in staat om het logo te tekenen. Het aantal uren voor de opmaak van uw logo worden doorberekend, is het logo echter heel eenvoudig te tekenen dan doen wij dit gratis.

Vanaf het moment dat u besluit bodywarmers te bestellen, zetten wij een reservering in ons systeem. Onze productieafdeling zal de goederen uit de schappen pakken en controleren of er geen beschadigingen of andere problemen zijn met de kwaliteit. Na de kwaliteitscontrole gaan de bodywarmers naar de zeefdrukafdeling om gedrukt te worden. De zeefdrukkers zullen de inkten mengen en de zeefdrukmachines gaan instellen zodat het drukproces zo efficiënt mogelijk zal verlopen.

Nadat de bedrukking op de bodywarmers is geplaatst, gaat de kleding door een droogtunnel zodat de inkt voldoende hecht. Onze productieafdeling zal de bedrukte bodywarmers in gaan pakken en verzendklaar maken.

Laden...

Laden...