Babykleding bedrukken

Op zoek naar een kraamcadeau voor je werknemer die met zwangerschapsverlof gaat? Of voor een relatie die pas bevallen is? De komst van een baby is iets moois. Je relaties starten vaak al maanden van tevoren met het kopen van babyspullen, waaronder babykleding. Ze willen dat het hun baby aan niets ontbreekt en dat is logisch. Jij kan hieraan bijdragen want babykleding komt altijd van pas. Met een baby zitten ongelukjes in een klein hoekje en zal babykleding continu verschoond moeten worden. Een slabbetje of een rompertje is het ideale kraamcadeau. Met een slabbetje wordt het knoeien een feestje. Een rompertje zorgt ervoor dat de baby lekker warm blijft. Je relaties kunnen nooit genoeg babykleding hebben. Laat babykleding bedrukken zodat je kraamcadeau helemaal af is. Voor vragen kan je contact met ons opnemen. Bel naar 0315-632515 of stuur een e-mail naar [email protected].

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Slabbetje Ukkepuk
  Vanaf € 2,16 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,71
  Bij 1000 stuks
 2. Romper korte mouw
  Vanaf € 4,67 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,69
  Bij 500 stuks
 3. Babymuts Pippa
  Vanaf € 4,69 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,71
  Bij 500 stuks
 4. Katoenen babycape Hugme
  Vanaf € 5,56 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,70
  Bij 500 stuks

4 artikelen

Babykleding bedrukken als kraamcadeau

Heb je je keuze gemaakt voor babykleding als relatiegeschenk? Het is een origineel relatiegeschenk dat bij aanstaande ouders zeker in de smaak valt. Laat babykleding bedrukken met logo, naam of tekst. Kies voor de bedrukking die aansluit bij jouw huisstijl. Veel kraambezoek zal babykleding als kraamcadeau geven maar waarschijnlijk zonder bedrukking. Bedrukte babykleding valt op. Denk aan het vele bezoek dat langs komt om de baby van je relatie te bewonderen. De babykleding met daarop jouw logo zal direct gezien worden. Dit vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf of organisatie. Babykleding bedrukken is een verstandige keuze en zorgt voor een blijvende herinnering. Het is leuk om bedrukte babykleding weg te geven en je relaties zullen het zeker waarderen.

Ons slabbetje ukkepuk valt onder de categorie babykleding. Het is een badstoffen slabbetje, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De minimale afname is 50 stuks. Het is ook mogelijk om een kleine oplage te bestellen, maar hiervoor is de prijs op aanvraag. Het slabbetje kan worden voorzien van een bedrukking. Wij kunnen het slabbetje bedrukken of borduren. We kunnen het slabbetje bedrukken middels zeefdruk-transfer op 50cm² of 100cm².

Babykleding bedrukken in eigen drukkerij

Babykleding bedrukken we in onze eigen drukkerij. Ook beschikken we over een borduurstudio waar we babykleding kunnen borduren. Onze drukkers beschikken over jarenlange ervaring en zullen relatiegeschenken met liefde en expertise voor je bedrukken. Voordat we babykleding bedrukken, zullen we je eerst een gratis digitale drukproef toesturen. Op de drukproef staat een schets van het gekozen relatiegeschenk met daarop de bedrukking.

Wij vragen je om de digitale drukproef te controleren, zodat we er zeker van zijn dat het relatiegeschenk bedrukt wordt zoals gewenst. Na akkoord, zullen wij de babykleding laten bedrukken. Babykleding met logo is een geliefd relatiegeschenk voor aanstaande ouders. Zijn de kinderen van je relaties al wat ouder en ben je opzoek naar een passend relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie kinderen. Hier vind je kleursets, knuffels en speelgoed. Al onze relatiegeschenken voor kinderen zijn te bedrukken.

Vragen?

Heb je nog vragen over je bestelling, de levertijd of onze algemene voorwaarden? Laat het ons weten en we staan je graag te woord. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Je kan ons bereiken op 0315-632515 of stuur een e-mail naar [email protected].