Anti-stress dieren bedrukken

De stressbal is geen onbekend fenomeen en wordt al jaren veel gebruikt. Deze anti-stress dieren werken op dezelfde manier, maar zijn een stuk leuker om naar te kijken. Ze brengen een stukje gezelligheid, waar ze ook gebruikt worden. Of het nu een koe of een varken is, deze diertjes fleuren de boel op. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg effectief. Ze zorgen ervoor dat jij je focus behoudt en dat je geen last krijgt van spier- en gewrichtsklachten in je handen. 

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Koe SQUEEZIES
  Vanaf € 3,10 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,73
  Bij 500 stuks
 2. Attis anti-stress koe
  Vanaf € 2,40 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,90
  Bij 1000 stuks

2 artikelen

Anti-stress dieren bedrukken

Haal onze gezellige knuffeldieren nu in huis en bezorg je collega's, relaties of klanten een stressloze werkdag. Uiteraard laat je anti-stress dieren bedrukken met jouw eigen tekst of logo. Zo werk je ook nog aan je naamsbekendheid. De anti-stress dieren zijn ook handig te gebruiken als sleutelhanger. Zo draag je ze altijd met je mee. Waar je ook heen gaat.

Naast anti stress dieren bedrukken wij tevens:

 • Anti-stress ballen
 • Anti-stress sportartikelen
 • Anti-stress beroep artikelen

Heb je meer informatie nodig omtrent anti-stress dieren bedrukken neem dan contact op met onze specialisten.

Anti-stress dieren bedrukken met logo

Grappig. Leuk. Origineel en effectief. De anti stress dieren. Met dezelfde functie als andere anti-stress artikelen zijn deze dieren net wat leuker om te zien. Je hoeft ze dan ook niet in je lade of tas te verstoppen. Zet ze gewoon gezellig op je bureau en fleur de boel wat op. Anti-stress dieren bedrukken wij met je eigen tekst of logo. Zo creëer je een uniek en grappig relatie- of promotiegeschenk. Laat je collega's, relaties of klanten even ontstressen met deze anti stress dieren. Knijp erin, speel of gooi ermee; de dieren zullen stress verlagend werken. Zo kom je elke werkdag fit en vitaal door.