Werkkleding

Wij bieden een ruim assortiment aan werkkleding. Laat bij ons werkkleding bedrukken met bedrijfsnaam of logo. Personeel met bedrukte werkkleding zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling. Laat werkkleding bedrukken of borduren en vergroot je naamsbekendheid. Je personeel is hét visitekaartje van je bedrijf. In ons assortiment kleding vind je o.a. jassen, broeken, werkshirts en vesten. Wij leveren werkkleding op maat en voorzien je graag van advies. Voor vragen of meer informatie kan je ons bereiken via 0315 – 632515 of stuur een e-mail naar info@stravers.nl.

2 artikelen

2 artikelen

Werkkleding bedrukken met logo of tekst

Wij bieden verschillende drukmogelijkheden aan voor het bedrukken van werkkleding. De kleding kan bedrukt of geborduurd worden. De drukmethodes die wij aanbieden zijn: transferdruk, zeefdruk en borduren. Kies je voor een borduring, dan heb je gegarandeerd een mooi en luxueus resultaat. Daarnaast gaat geborduurde kleding lang mee en blijft het in goede staat. Kies voor kleding bedrukt met je bedrijfsnaam en eventueel de naam van de medewerker. Werkkleding kan op verschillende posities voorzien worden van een opdruk. Denk bijvoorbeeld aan een opdruk op de borst, mouw of rug.

Herkenbaarheid

Als je een eigen bedrijf hebt, is werkkleding een echte must. Het zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij de klant. Daarnaast creëert het ook verbondenheid en samenhorigheid onder de collega’s. Je kan werkkleding eventueel laten bedrukken met de naam van de werknemer. Jouw bedrijfsnaam valt op en dit zal snel gedeeld worden met anderen. Dit leidt tot positieve mond-tot-mond reclame. Zo is onze jas windblocker en de praktische werkbroek ideaal om te laten bedrukken en een mooie toevoeging aan de personeelskleding. We hebben niet alleen werkkleding maar ook veiligheidskleding zodat jouw werknemers optimaal voorbereid zijn voor elke klus.

Het bestelproces

De goede werkkleding gevonden? Vraag gemakkelijk een offerte aan via onze website. Nadat we de aanvraag hebben ontvangen, zullen we de offerte op maat naar je toesturen. Ook zal één van onze grafische vormgevers aan de slag gaan met het opstellen van een gratis digitale drukproef. Een digitale drukproef is een ontwerp van het gekozen relatiegeschenk met bedrukking. Op deze manier kan je vooraf zien hoe en waar de bedrukking geplaatst wordt. Zodra je akkoord gaat met de digitale drukproef, zullen wij de werkkleding bedrukken of borduren. Wij zorgen ervoor dat je de bedrukte werkkleding snel ontvangt. De minimale afname is 5 stuks. Heb je een klein budget en wil je minder dan 5 stuks bestellen, informeer dan naar de mogelijkheden.

Contact

Heb je nog verdere vragen over het bedrukken van werkkleding? Stel ze dan en wij helpen je graag. Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Neem contact met ons op via de mail of telefonisch op 0315-632515.

Laden...

Laden...