Luxe drinkfles met bamboe dop

Luxe drinkfles met bamboe dop

Eén van de producten die we onlangs aan ons uitgebreide assortiment hebben toegevoegd, is deze luxe drinkfles met bamboe dop. Verkrijgbaar in een variant met Sleeve, die we uitstekend kunnen voorzien van een gewenste opdruk of bedrijfslogo, en een variant met alleen de bamboe dop. Op zoek naar de ideale dorstlesser voor jouw relaties? Met deze drinkflessen hebben je relaties altijd een fraaie fles voor de dorstige momenten bij de hand.


Door onze update van onze lasergraveermachine zijn we in staat om een diepere - en dus mooiere - gravering in de sleeve aan te brengen. Deze sleeve is trouwens verkrijgbaar in vijf kleuren: lichtblauw, groen, rood, wit en blauw. Bovendien kunnen we meer DPI's (dots per inch - een hogere resolutie) toelaten, waardoor opdrukken er nóg scherper uitkomen. Wil je meer informatie over deze druktechiek? Op deze pagina vind je nog meer voorbeelden van producten die gegraveerd zijn.


Niet alleen de sleeve kunnen we graveren, ook de bovenkant van de bamboe dop kan voorzien worden van een opdruk. Wil je helemaal een luxe indruk achterlaten, dan is het graveren van zowel de sleeve als de dop een uitstekende keuze. De fles is gemaakt van hoogwaardig en erg sterk borosilicaat glas. De fles inzetten voor dagelijks gebruik of tijdens het sporten is daarom geen enkel probleem. Met een inhoud van 500 ml kan er een mooie hoeveelheid vloeistof in.

Gerelateerde categorieën