Dag van de verpleging

Dag van de verpleging

Ben je een zorginstelling? Heb je veel verpleegkundigen of verzorgenden in dienst? Dan kan je ‘International Nurses Day’ ofwel de Dag van de Verpleging niet onopgemerkt voorbij laten gaan! 12 mei is de dag dat je organisatie extra aandacht kan besteden aan al deze onmisbare medewerkers in de zorg.

Verpleegkundigen zijn de kern van zorginstellingen. Ze werken niet alleen in ziekenhuizen, maar ook in verpleeghuizen of in de thuiszorg. Inzetbaar op vele manieren met uitgebreide kennis en vaardigheden. De uitvoerders van dit werk mogen niet vergeten worden en verdienen het dan ook om eens per jaar in het zonnetje gezet te worden. Ben je een zorginstelling en vier je ook de Dag van de Verpleging? Kijk dan eens rond in het assortiment van Stravers Promotions. Er is een ruime keuze in relatiegeschenken. Je zult er beslist slagen voor een geschikt cadeautje voor je verpleegkundigen en verzorgenden. Denk aan een manicureset of een make-up set voor een beetje ontspanning. Een leuk gezelschapsspel voor de hele familie is ook een erg gewaardeerd cadeau. Ben je op zoek naar iets speciaals, geef dan eens een digitale fotolijst. Een cadeau waarmee je waardering voor het harde werk van verpleegkundigen zeker duidelijk kunt maken. De ontvangers kunnen hier al hun foto’s op zetten en dagelijks genieten van bijzondere herinneringen.

Uiteraard zijn alle geschenken te bedrukken met het logo van je zorginstelling of een tekst naar keuze. Hiermee maak je de afzender van het cadeau duidelijk en word je naamsbekendheid ook nog eens vergroot. Naast een cadeau voor je werknemers, kan je als zorginstelling op meerdere manieren aandacht besteden aan de Dag van de Verpleging. Laat bijvoorbeeld pennen, sleutelhangers of snoepgoed bedrukken met het logo van je zorginstelling en een tekst die betrekking heeft op deze speciale dag. Door deze bedrukte artikelen op 12 mei uit te delen, breng je de Dag van de Verpleging ook bij je klanten, cliënten of patiënten onder de aandacht. Daarmee krijgen verpleegkundigen niet alleen erkenning van hun werkgever, maar ook van de mensen die ze verzorgen!