Tenten bedrukken

Als de zomer weer voor de deur staat, begint het te kriebelen: de zomervakantie is in zicht! Steeds meer mensen kiezen voor vliegreizen naar verre oorden, voor safari's of voor paradijselijk genieten op een tropisch eiland. Diegenen die het liever wat minder luxe en wat dichterbij huis willen zoeken, hoeven gelukkig niet te treuren. Kamperen met tent is namelijk nog altijd mateloos populair. Vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf en laat tenten bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Door het grote drukoppervlak weet je zeker dat jouw logo opvalt.

Oplopende volgorde

1 resultaat

Oplopende volgorde
  1. Strandtent met UV protectie
    Vanaf € 17,02 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 11,49
    Bij 250 stuks

1 resultaat

Oplopende volgorde

Tenten bedrukken als outdoor geschenk

Het is toch heerlijk om na een hectisch jaar even helemaal back to basic te gaan? Om de boel even de boel te laten en je over te geven aan het simpele maar heerlijke buitenleven? Veel mensen kunnen er geen genoeg van krijgen. Een verstandige kampeerder gaat vanzelfsprekend goed voorbereid op pad. Een stevige tent is bijvoorbeeld een vereiste. Zonder een goed uitgerust onderkomen ben je nergens. 

Tenten bedrukken als relatiegeschenk

Veel van je relaties of klanten zullen vast wel eens kamperen. Met behulp van Stravers Promotions kun je ze met een prachtige tent op vakantie sturen. Je geeft bovendien niet zomaar een doodgewone tent als relatiegeschenk cadeau. Je bent bij ons namelijk aan het goede adres om de tent volledig naar wens te laten bedrukken. Zo zijn alle ogen op de campings van Nederland en daarbuiten gericht op jouw logo of reclameboodschap! Je slaat twee vliegen in één klap: je klant of relatie heeft een handige tent en je bedrijf wordt – ook als het regent – in het zonnetje gezet!

In ons outdoor-assortiment zijn de tenten altijd veel verkochte items. Dat is natuurlijk niet voor niets. Ze zijn van zeer goede kwaliteit en worden geleverd in een handige draagtas. De zomer in de bol? Kies dan voor een prachtige promotietent! Heb je nog vragen over tenten bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder!