Bestsellers

Shirts bedrukken

Shirts bedrukken met logo, tekst of foto. Bij ons vind je een ruim assortiment textiel dat geheel naar wens te personaliseren is. Door de ruime keuze aan modellen, maten en kleuren is er altijd wel een shirt te vinden dat aansluit bij de huisstijl van jouw business. Bedrukte shirts kunnen je naamsbekendheid verhogen maar dragen ook bij aan de herkenbaarheid en saamhorigheid. Door de aanwezige ruimte kan jouw tekst of logo goed zichtbaar bedrukt of geborduurd worden.

Oplopende volgorde

6 resultaten

Oplopende volgorde
 1. printer heavy v t-shirt wit,3xl
  printer heavy v t-shirt
  Vanaf € 13,97 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 5,82
  Bij 250 stuks
 2. Shirt met lange mouw extra sterk wit,5xl
  Shirt met lange mouw extra sterk
  Vanaf € 15,79 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 8,11
  Bij 250 stuks
 3. Printer Heavy V Lady T-Shirt wit,l
  Printer Heavy V Lady T-Shirt
  Vanaf € 13,97 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 5,82
  Bij 250 stuks
 4. Light t-shirt RSX dames wit,m
  Light t-shirt RSX dames
  Vanaf € 7,82 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 3,95
  Bij 500 stuks
 5. Printer Heavy t-shirt Lady grey steel,l
  Printer Heavy t-shirt Lady
  Vanaf € 14,16 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 5,82
  Bij 250 stuks
 6. Light shirt RSX wit,4xl
  Light shirt RSX
  Vanaf € 7,82 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 3,95
  Bij 500 stuks

6 resultaten

Oplopende volgorde

Shirts bedrukken met logo

Shirts met logo dienen wel op de juiste manier gewassen te worden om een duurzaam bestaan te garanderen. Was bedrukte shirts niet warmer dan 40 graden en ga niet met het strijkijzer over de bedrukking heen. Zo zorg je ervoor dat jouw opdruk zo lang mogelijk mooi blijft. Bedrukte shirts bestellen kan eenvoudig via onze website. Maak je keuze uit ons assortiment en klik op 'offerte ontvangen'. Wij doen de rest en sturen je zo spoedig mogelijk een passende prijsopgave. Shirts bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hier hebben wij de beschikking over verschillende moderne druk- en borduurmachines. Vraag gerust eens een gratis sample t-shirt aan.

Shirts bedrukken ter promotie

Met bedrukte shirts promoot je eenvoudig jouw actie of evenement. Je maakt onderscheid tussen medewerkers en bezoekers van het evenement. Maar je kunt shirts tevens laten bedrukken als bedrijfskleding. Maak reclame voor jouw bedrijf of evenement. De meest populaire shirts zijn:

De bovenstaande shirts zijn uiteraard ook verkrijgbaar in dames model. Laat shirts bedrukken met je bedrijfsnaam, logo of commerciële boodschap. Hiermee heb je een erg leuk reclamemedium.