Rugzakken promo bedrukken

Iedereen heeft wel een rugzak in zijn bezit. Een rugzak is makkelijk om mee te nemen en kan voor veel doeleinden ingezet worden. Vooral de rugzakken met trekkoord zijn populair. Ze zijn simpel maar multifunctioneel. Vaak worden deze rugtasjes gebruikt als gymtas op basisscholen of als sporttas wanneer je op weg bent naar je sportvereniging. Maar ook als je gaat fietsen of wandelen komt een lichtgewicht rugzakje altijd van pas.

1 artikel

1 artikel

Rugzakken promo bedrukken

Rugzakken promo zijn ontzettend populair en worden veelvuldig besteld. Dit komt mede doordat ze goedkoop zijn en snel geleverd kunnen worden. Het is een perfect relatiegeschenk om in te zetten als reclamemiddel. Doordat een rugzak altijd gebruikt kan worden, verspreidt de ontvanger makkelijk jouw naam. Dit doet jouw naamsbekendheid ten goede. Rugzakken promo bedrukken kan met naam, logo of tekst. Geheel in eigen huisstijl bedrukken wij kwalitatief goede rugzakken voor een scherpe prijs.

Wil je op een goedkope maar doeltreffende manier je reputatie verbeteren? Bestel dan onze premium rugzak. Bedrukt met logo of tekst is dit een echte eyecatcher. Deze rugzak is leverbaar in verschillende kleuren, zodat er voor ieder wat wils is. De minimale afname voor dit artikel is 100 stuks. Wil je een grote of kleine oplage bestellen, bespreek dit dan met het Stravers-team.

Druktechnieken rondom rugzakken bedrukken

Heb je een rugzak gevonden die geschikt is voor je relaties? Fijn. Dan adviseren wij om de tas te laten bedrukken met logo of tekst. Onze rugzakken promo hebben een groot drukoppervlak. Heb je een logo die bestaat uit meerdere kleuren, dan bedrukken wij de tasjes via transferdruk. Bestaat je logo uit één kleur dan wordt er bedrukt via zeefdruk. Deze druktechnieken worden uitgevoerd in onze eigen drukkerij. Wij kunnen op deze manier de kwaliteit waarborgen, waardoor rugzakken promo bedrukken zeer aantrekkelijk wordt.

Bedrukte rugzakken promo: goedkope tassen met een groot bereik

Heb je een klein budget, maar wil je toch je relaties verrassen met een sportieve rugzak? Kies dan voor onze bedrukte rugzakken promo. Het voordeel is dat deze rugzakken goedkoop zijn en zeer geschikt als promotiemateriaal. De rugtassen hebben een groot drukoppervlak waardoor de gewenste bedrukking duidelijk opvalt. In het ruime assortiment van Stravers vind je tal van goedkope rugzakken die je kan laten bedrukken. Rugzakken promo bedrukken is populair en versterkt merkherkenning.

Onze dienstverlening omtrent bedrukte rugzakken promo

Wij helpen je om relatiegeschenken op een effectieve wijze in te zetten als promotiemateriaal. Vraag jij je af hoe rugzakken promo bedrukken kan bijdragen aan het vergroten van je naamsbekendheid? Stel deze vraag dan aan één van onze medewerkers en zij geven je graag een toelichting. Op onze contactpagina vind je ons e-mailadres en telefoonnummer.

Laden...

Laden...