Poncho's bedrukken

Poncho’s en regenjassen zijn, vooral in Nederland, het hele jaar door handig. Het weer kan snel omslaan. Bovendien ligt een buitje in ons land altijd op de loer. Met de juiste regenkleding is het al een stuk beter vertoeven. Wij hebben poncho’s direct op voorraad en kunnen deze daardoor snel leveren. Poncho’s bedrukken met logo is een uitstekend middel om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Vragen over de mogelijkheden rondom bedrukte regenkleding? We zijn te bereiken via [email protected] of bel ons op 0315–632515.

Oplopende volgorde

3 resultaten

Oplopende volgorde
 1. Poncho in bal wit
  Poncho in bal
  Vanaf € 0,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,38
  Bij 2500 stuks
 2. Kinder poncho in bal wit
  Kinder poncho in bal
  Vanaf € 0,86 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,62
  Bij 5000 stuks
 3. Regenponcho white solid
  Regenponcho
  Vanaf € 2,58 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,78
  Bij 2500 stuks

3 resultaten

Oplopende volgorde

Poncho’s bedrukken met logo

Met de poncho’s van Stravers Promotions houd je je kleding altijd lekker warm en droog. We hebben regenkleding in diverse kleuren, waaronder transparant. Op die manier valt het nauwelijks op als je een poncho draagt, maar ben je wel beschermd tegen de nattigheid. Transparante regenkleding wordt vaak gebruikt op festivals. Hangt er een buitje in de lucht, dan is het een kleine moeite om jouw poncho te pakken. En vervolgens kan je heerlijk droog door feesten!

Regenkleding in allerlei soorten

We begrijpen het volledig dat je jouw relaties niet in de regen wilt onderdompelen. Zorg er dan voor dat het gemakkelijk is om de regenkleding onderweg mee te nemen. Onze poncho’s zijn verkrijgbaar in een gekleurde bal of transparant zakje. Hierdoor vormt het transport geen enkel probleem meer. Mocht je op zoek zijn naar kleine aantallen, ook dat is geen enkel probleem. We bieden onze regenjassen al aan vanaf 25 stuks.

Poncho’s met logo

De bovenstaande artikelen zijn ideaal te bedrukken met het bedrijfslogo. De opdruk kan binnen de kortste keren in een uitstekende kwaliteit schitteren op een poncho. Of op de verpakking. Zelfs in de regen maak je zo op een positieve manier reclame voor het bedrijf! In het geval van een poncho in bal of zakje wordt de opdruk geplaatst op de buitenkant van de bal of middels een sticker op het transparante zakje. Dit doen we in onze eigen drukkerij, waardoor een perfecte kwaliteit gegarandeerd kan worden. Bestel snel de poncho’s, zodat jouw relaties klaar zijn om de regen te trotseren.