STRAVERS IS 35 JAAR!

Trots zijn wij op het feit dat wij alweer ruim 35 jaar actief zijn in één van de leukst denkbare branches, waarbij passie voor het product voorop staat. Ruim 60.000 klanten hebben wij door de jaren heen mogen helpen aan relatiegeschenken en promotieartikelen, uiteenlopend van een pen met logo tot aan bedrukte USB-sticks. De afgelopen jaren hebben we mooie stappen gezet; inmiddels zorgen 40 medewerkers ervoor dat jij de mooiste relatiegeschenken krijgt. Niet alleen hebben we onlangs een nieuw logo en huisstijl ontwikkeld, ook is ons assortiment uitgebreid met de nieuwste producten.

Tijdlijn Straver Promotions 35 jarige bestaan

Wij vieren feest!

In 2018 en 2019 vierden we ons 35-jarig bestaan en dat wilden we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zonder jullie hadden we deze mooie mijlpaal nooit kunnen bereiken… Daarom is het tijd voor een bedankje – en trakteren we een jaar lang! Wij zorgen twaalf maanden lang voor leuke presentjes bij bestellingen. Erachter komen hoe je kans maakt op deze fraaie cadeaus? Houd dan deze pagina, onze social media-kanalen en de nieuwsbrief goed in de gaten. Wij vieren feest, samen met jou!

 

Terug in de tijd…

Ons prachtige bedrijf zag het levenslicht in 1983, toen Ton Stravers als zelfstandig ondernemer met een koffer vol relatiegeschenken van start ging. Vier jaar later verhuisde Stravers Promotions naar een grotere woning, mét showroom. Het koffertje was niet meer nodig… In 1989 werd de eerste drukker in dienst genomen en konden we nóg meer relatiegeschenken drukken. Doordat we in de daaropvolgende jaren flink groeiden, werd in 1996 een nieuw bedrijfspand, van liefst 2000 m2, gebouwd.

De vraag nam verder toe – en dus was uitbreiding in 2008 noodzakelijk. We legden toen ruime voorraden aan. Inmiddels zijn ruim 2,8 miljoen artikelen direct uit voorraad leverbaar! De toegenomen vraag leidde er in 2012 toe dat we de capaciteit de drukkerij verdrievoudigd hebben. Daardoor kunnen we je – in overleg – al binnen twee werkdagen uit de brand helpen. Weer zes jaar later, we leven inmiddels in 2018, vieren we het 35-jarig bestaan. Wat een mooie mijlpaal!

 

Enkele feiten en cijfers op een rij

We hebben de afgelopen 35 jaar mooie stappen gezet. Van een kleine eenmanszaak zijn we inmiddels uitgegroeid naar een groot bedrijf in bedrukte relatiegeschenken. Enkele feiten op een rij…

  • 40 medewerkers in dienst, die zorgdragen voor jouw relatiegeschenken;
  • Bijna 2 miljoen bedrukkingen per jaar;
  • Sinds de oprichting 60.000 klanten geholpen;
  • Ruim 2,8 miljoen artikelen direct uit voorraad leverbaar.