04-07-2019

Wij zijn genomineerd voor 'Best Online Performance 2019'; stem ons naar de winst!

Mooi nieuws: de vakjury van de Best Online Performance 2019 heeft ons genomineerd! Uiteraard zijn we trots en tevreden op deze prestatie, maar nu we eenmaal genomineerd zijn willen we de prijs ook dolgraag in de wacht slepen. En daar hebben we natuurlijk jullie hulp bij nodig... Laat hier je stem achter!

 

Trots op nominatie

De award voor de Best Online Performance wordt voor het vierde jaar uitgereikt, op initiatief van PromZ. Enkele criteria om genomineerd te worden, zijn: vindbaarheid, overzichtelijkheid en functioneren van de website, kennis en adviserende rol, assortiment en de voorbeeldfunctie voor het vak richting de eindklant. We zijn trots dat wij één van de genomineerden zijn.

 

Stemmen maar...

Om de prijs voor Best Online Performance 2019 te kunnen winnen, hebben we veel stemmen nodig. Er is een speciale stemsite gelanceerd, waarop jullie een vinkje bij Stravers kunnen zetten :) De award wordt begin september tijdens een interessant vakevenement uitgereikt. Wij kunnen niet wachten om de prijs in ontvangst te mogen nemen... Stay tuned!

Meer informatie over de nominatie lees je hier