Naamplaatjes bedrukken

Je staat bij de koffieautomaat en vangt een gesprek op tussen twee van je mannelijke collega's die aan het discussiëren zijn over de naam van een vrouwelijke collega van finance. Met naamplaatjes los je dit probleem direct op, geen ongemakkelijke momenten meer of onderlinge discussies over de naam van de collega. Naamplaatjes bedrukken wij met logo of bedrijfsnaam zodat naast de naam ook het bedrijf of merk direct duidelijk is.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Naamplaatjes bedrukken met logo

Je voelt een geeuw opzetten en weet deze net te onderdrukken terwijl je het knopje van de dubbele espresso indrukt. Het spel ‘Wie is het?’ is niet waar je op had gehoopt toen je naar de koffieautomaat liep. Je ziet graag dat collega’s elkaar bij de naam weten te noemen wat werken een stuk persoonlijker en daarmee attenter maakt. ‘Jullie hebben het over Carla, die zit op finance’ ontglipt je mond. Op het moment dat je de heren verder wilt wijzen op iets als ‘het fundament van een prettige werkrelatie is het weten van elkaars naam’ weet je nu niet of je Jan-Kees voor je hebt of Jaap-Jan. In ieder geval is dat die ene met die dubbele naam.

Stravers Promotions heeft de oplossing in huis. Naamkaartjes en badges met verschillende functionele eigenschappen, net wat je handig vindt. Zo hebben we een badgehouder in ons assortiment met een oprolbaar trekkoord, makkelijk bijvoorbeeld als je met toegangspasjes werkt. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren en allemaal te bedrukken met bedrijfsnaam en logo:

  • ID card houder
  • Naamkaarthouder / skipashouder

Naamplaatjes bedrukken ter promotie

Naamkaartjes bedrukken wij in eigen drukkerij. Daarnaast hebben we een tal van naamkaartjes op voorraad. Hierdoor kunnen we erg snel schakelen en leveren. Voor meer informatie over naamkaartjes bedrukken en levertijden adviseren we je om contact op te nemen met onze klantenservice.

Als je op zoek bent naar een meer verfijnde manier van presenteren aan je klanten en relaties dan zijn de krasvaste naamkaartjes met lasergravering een uitstekende optie. Deze zijn ook custom made leverbaar. In overleg kan het silhouet van je logo bijvoorbeeld dienst doen als drager van jouw (bedrijfs)naam. Wat je wensen ook zijn, naamkaartjes bedrukken, gegraveren, custom made… Stravers Promotions is de naam van jouw leverancier.