Longsleeves bedrukken

Zomer, winter, herfst of lente, we lopen er graag modieus gekleed bij. Een leuke luchtige outfit in de meest vrolijke kleuren is ideaal voor een warme zomerdag. Een longsleeve is hier uitermate geschikt voor. Laat longsleeves bedrukken met jouw logo of tekst en vergroot je naamsbekendheid. Als de winter weer voor de deur staat maakt deze outfit natuurlijk plaats voor een heerlijk warme trui of een hip wollen vest. Compleet met een paar populaire winterboots. Lastiger wordt het op frisse maar zonnige lente- of herfstdagen. Het is dan veel te warm voor een dikke trui, maar ook veel te koud voor een dun shirt. Een mooie tussenoplossing voor deze dagen is longsleeve. Longsleeves kunnen op een fashionable manier gedragen worden!

Oplopende volgorde

13 resultaten

Pagina
  1. Shirt Orlando met lange mouwen dames
    Vanaf € 12,35 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 9,43
    Bij 250 stuks

13 resultaten

Pagina

Longsleeves bedrukken met logo

Voor ieder promotioneel doel vind je bij Stravers Promotions de bedrukte longsleeve die je zoekt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit zijn al onze longsleeves uitermate geschikt als relatiegeschenk. Bedrukt met jouw persoonlijke boodschap, zullen de klanten en relaties keer op keer naar het geschenk pakken wanneer ze voor hun kledingkast staan! Met jouw logo erop kun je ze uiteraard ook gebruiken binnen het bedrijf. Zo zitten je werknemers er, ook op de wat frissere dagen, altijd warmpjes bij!

Longsleeves bedrukken als relatiegeschenk

Overweeg je om kleding te laten bedrukken bij wijze van relatiegeschenk of promotionele bedrijfskleding voor jou en je werknemers? Neem dan eens een kijkje bij de door ons met zorg geselecteerde longsleeves! Leverbaar in de mooiste kleuren en vanzelfsprekend in diverse soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor prachtige getailleerde dames longsleeves, maar ook voor heren- en damespolo’s in longsleeve-uitvoering. Laat longsleeves bedrukken met logo, bedrijfsnaam of een commerciële boodschap.

Naast longsleeves bedrukken we ook een tal van andere (werk)kleding:

  • Shirts
  • Veiligheidskleding
  • Sportkleding