Kleurplaat; kleur in en win voor jouw basisschool

Deze actie is inmiddels afgelopen.

Voor de (jonge) creatievelingen hebben wij een leuke kleurplaat waar je lekker mee aan de slag kunt gaan. Maar dat is niet alles… Je kunt namelijk ook nog eens fantastische prijzen winnen voor je hele klas! Wij gaan namelijk 10 basisschoolklassen blij maken met toffe school must-haves.

Leuke prijsjes winnen

Je kunt voor jouw hele klas potloodsetjes en notitieboekjes winnen. Maar dat is nog niet alles. Ook krijgen alle kids van jouw klas een supercoole zonnebril waarmee je kunt shinen. En.... een mooie beker met foto voor jouw of meester :)

Wat moet je doen?

Download de tekening of gebruik de kleurplaat hieronder - en kleur of verf de kleurplaat op je allermooist in. Klaar? Maak een foto van jouw kleurplaat (eventueel met jezelf en/of de juf/meester of de hele klas) en mail de foto naar [email protected] o.v.v. Kleurplaat 2020.

Succes! :)

Belangrijk is om jouw gegevens, de naam van de school en de groep waar je in zit erbij te vermelden. Wie weet ben jij degene die superleuke prijzen voor de hele klas wint! Let op: de (foto’s van) kleurplaten dienen voor 19 april 2020 bij ons binnen te zijn. Uitslag zal voor 30 april 2020 bekend worden gemaakt.

Download als pdf

Geen producten gevonden voor deze selectie.