+31(0)315 - 632 515

Gratis cadeau bij bestelling

Stravers Relatiegeschenken geeft gratis cadeaus weg.

Een cadeautje. Gratis. En nee, geen addertjes onder het gras. 
Bij iedere elke order van minimaal vijfhonderd euro aan goederenwaarde (excl. 21% btw en m.u.v. USB stick orders en de sale artikelen) krijg je de keuze uit één van onderstaande cadeaus. Gratis en voor niks. Welke kies jij?

Gratis cadeaukaart bij bestelling relatiegeschenken

Gratis gift card t.w.v. € 10,-
Liever jouw eigen cadeau kiezen? Met de welbekende Bol.com cadeaukaart heb je de keuze uit het gehele assortiment van Bol.com. Er zijn meer dan 5 miljoen producten waar je uit kunt kiezen: boeken, cd’s, dvd’s, elektronica en nog veel meer. Met de Bol.com cadeaukaart kies je zelf het perfecte cadeau uit het grootste media-assortiment van Nederland.

 

Of...

 
Gratis Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon t.w.v. € 10,=
Kies je voor de bioscoopbon ter waarde van tien euro, dan ga je een heerlijk ontspannen avondje in het donker tegemoet. Je bepaalt zelf of het een romantische, grappige of juist spannende film wordt. De Nationale Bioscoopbon is 365 dagen per jaar te verzilveren bij alle bioscopen in Nederland.

 

Of...

 

Powerbank EnergyPowerbank Energy 4000mAh 
Ga je voor de Powerbank, dan verzeker je jouw smartphone altijd en overal van een volle batterij. Deze Powerbank heeft een capaciteit van maar liefst 4000mAh en wordt geleverd in een fraaie geschenkdoos. Alle gangbare connectors zijn inbegrepen. Dus of je nu een Apple of Samsung telefoon hebt, deze Powerbank kan er mee overweg. Formaat 118x76x8 mm.