Fitnessartikelen bedrukken

In het bedrijfsleven staat stilstaan gelijk aan achteruit gaan en dit gaat helaas ook op voor de gezondheid van mensen. In beweging blijven is het beste om zo lang mogelijk vitaal te blijven en te kunnen genieten van het leven, wat gelukkig een groot deel van de mensen zich maar al te goed realiseert. Een van de beste manieren om sportief aan de gang te blijven is het beoefenen van fitness waarmee diverse spiergroepen getraind kunnen worden. Speel hier als bedrijf op in en laat fitnessartikelen bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

17 resultaten

Pagina
 1. Buikspiertrainer Pyora
  Vanaf € 5,48 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,23
  Bij 500 stuks
 2. Weerstandsbanden Olivia in zakje
  Vanaf € 13,76 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,22
  Bij 250 stuks
 3. Set van vijf weerstandsbanden in polyster (210D) tas
  Vanaf € 25,49 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 15,90
  Bij 100 stuks
 4. Enrique peddelset in een zak van mesh
  Vanaf € 16,74 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 15,08
  Bij 250 stuks
 5. 4-delige elastische fitnessbanden in etui
  Vanaf € 6,07 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,69
  Bij 500 stuks

17 resultaten

Pagina

Fitnessartikelen bedrukken met logo

Het centrum van een lichaam is de rug en die behoort sterk te zijn. Door regelmatig buikspieroefeningen te doen bereik je dat je middenrif zich verder gaat ontwikkelen waardoor ook de rug automatisch sterker wordt. Ook is het belangrijk om een vetpercentage te hebben die niet aan de hoge kant is, je wilt immers je lichaam geen ballast mee laten slepen waar het eigenlijk niet voor gebouwd is. Om je vetpercentage in de gaten te houden kun je gebruik maken van een vetmeter waarmee je jouw hoeveelheid vet kunt laten analyseren. Op basis van deze gegevens kun je een trainingsschema maken en gericht gaan fitnessen om het percentage naar beneden te brengen.

Fitnessartikelen bedrukken als relatiegeschenk

Voor fitness hoef je niet per definitie naar een sportschool toe. Er zijn complete fitness sets verkrijgbaar waarmee je thuis uitstekend uit de voeten kunt en zodoende prima in vorm kunt komen. Om medewerkers en relaties te motiveren om wat gezonder te gaan leven of om hen een hart onder de riem te steken, hebben wij een assortiment van diverse sportieve fitness gerelateerde relatiegeschenken die gegeven kunnen worden met een sportieve groet. Laat deze fitnessartikelen bedrukken met jouw bedrijfslogo of een aanmoedigende tekst.

Verras je relaties, klanten of medewerkers met leuke sportieve artikelen.