Energydrank bedrukken

Energydrank: het is en blijft een populaire drank. Vooral onder jongeren doet de drank het goed. Energydrank heeft een stimulerende werking en het geeft je ‘vleugels’. Energydrank als drinkwaren kan ingezet worden als relatiegeschenk. Er is een groot aanbod aan verschillende soorten en merken energydrank. Elke supermarkt verkoopt energydrank. In plaats van energydrank in een winkel kopen, kan je energydrank bij ons bestellen en laten bedrukken naar eigen wens. Het gehele etiket rondom het blikje kan fullcolour bedrukt worden. Heb je vragen over energydrank bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0315-632515.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bedrukte energydrank geeft je bedrijf een boost

Maak je eigen gepersonaliseerde energydrank. Kunnen je relaties wel wat extra energie gebruiken? Wil je je werknemers meer energie geven om zo hun prestaties op de werkvloer te verbeteren? Of organiseer je binnenkort een sportdag voor je werknemers en wil je dat ze met volle energie meedoen? Kies dan voor energydrank. Laat energydrank bedrukken en geef je bedrijf een boost met bedrukte energydrank. Het gehele etiket op het blikje kan full colour bedrukt worden. Je naam, logo of tekst zal volledig rondom het blikje te zien zijn. Dit betekent dat je bedrijf of organisatie direct opvalt.

Onze energy drink geeft je bedrijf energie. De minimale afname van deze drank is 50 stuks. Interesse in een kleine oplage? Dit kan overlegd worden. Wij zullen je dan een aangepaste prijsopgave toesturen. Bedrukte energydrank is in te zetten tijdens beurzen, festivals of andere evenementen.

Full-colour energydrank bedrukken

Energydrank bedrukken we in onze drukkerij. Je kan energydrank volledig personaliseren met je naam, logo of tekst. Het etiket van de energydrank wordt full-colour bedrukt. Dit betekent dat de bedrukking uit meer dan vijf kleuren kan bestaan of er kan zelfs een foto op het etiket bedrukt worden. Doordat het gehele etiket rondom het blikje bedrukt is, valt de drank op. Bedrukte energydrank is opvallende reclame.

Gratis digitale drukproef ter controle

Voordat we energydrank bedrukken, sturen we je altijd een gratis digitale drukproef toe. Deze digitale drukproef is een ontwerp van de energydrank met daarop het gewenste logo. Een medewerker van onze grafische afdeling stelt de drukproef op. Wij zullen hem je toesturen en na akkoord van jouw kant, zullen we de energydrank bedrukken.

Toch liever iets anders dan energydrank? Met onze flesjes water in de categorie drinkwaren stimuleer je de gezonde levensstijl van je relaties. Ze zullen het zeker waarderen. Ook het etiket van waterflesjes kan volledig bedrukt worden.