Drinkbekers bedrukken

Een mens moet per dag gemiddeld anderhalve liter vocht binnenkrijgen. Voor mensen die bijvoorbeeld veel onderweg zijn, is dat niet zo makkelijk. Voor deze mensen is het handig om een drinkbeker mee te hebben, zodat ze toch aan hun dagelijkse vochtbehoefte kunnen voldoen. Bedien je veel klanten die vaak onderweg zijn? Laat dan drinkbekers bedrukken met logo of bedrijfsnaam en vergroot je naamsbekendheid.

2 artikelen

2 artikelen

Drinkbekers bedrukken voor onderweg

Onderweg zijn is niet de enige situatie waarin een drinkbeker handig kan zijn, denk bijvoorbeeld maar eens aan mensen die ook nog eens 's ochtends vroeg weg moeten. Vaak is er dan geen tijd meer voor koffie, maar met een speciale koffiebeker kan dat gewoon onderweg. Wat is luxer dan in de file een kopje koffie drinken? Of je eigen speciale sportbeker, voor een welkome dorstlesser tijdens het sporten. En wat dacht je van je eigen drinkbeker mee te nemen wanneer je een dagje gaat winkelen? Geen gedoe meer met plastic flesjes hergebruiken maar gewoon een afwasbare, handige drinkbeker. Wel zo hygiënisch. Onze meest populaire drinkbekers zijn:

Al deze drinkbekers bedrukken we geheel naar wens, met bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam.

Drinkbekers bedrukken als relatiegeschenk

Door de grote diversiteit aan kleuren en modellen zit er voor iedereen wel wat bij, jong of oud, man of vrouw. Ook voor kinderen zijn er leuke modellen met rietjes, zodat ze nog even stil gehouden kunnen worden op de achterbank. Anti-knoeisystemen, zelf versierbaar of met grip: je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. De grote diversiteit aan kleur, vorm en materiaal maakt de drinkbeker zeer geschikt als relatiegeschenk. Laat bijvoorbeekd drinkbekers bedrukken met bedrijfsnaam, zodat je relaties een mooi aandenken hebben aan de samenwerking. Een fijne drinkbeker is namelijk altijd welkom. Dankbaarheid gegarandeerd.

Weet je al welke drinkbekers je wil laten bedrukken, bestel deze dan eenvoudig via onze webshop. Het kan zijn dat je nog vragen hebt over drinkbekers bedrukken, dat vinden we geen probleem! Onze medewerkers staan tijdens kantooruren voor je klaar om je te helpen met het maken van de juiste keuze!

Laden...