Bestsellers

Computer gadgets bedrukken

In de jaren tachtig van de vorige eeuw waren twee grote computerbedrijven echter nog pas bezig met de ontwikkeling van een computer voor thuis. Nu vinden we allerlei computer gadgets heel normaal. We geven ze zelfs weg als relatiegeschenk bedrukt met logo of bedrijfsnaam. Computer gagdets bedrukken wij in onze eigen drukkerij.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Computer gadgets bedrukken met logo

Computers waren voorheen grote, logge machines die vooral heel erg duur waren. Men wilde de apparaten kleiner en goedkoper maken. Iedereen moest mee met de digitale revolutie. De zogenaamde ‘personal computer’ of pc zag uiteindelijk het levenslicht en de rest is geschiedenis. Sinds de opmars van de pc is dit handige apparaat eigenlijk niet meer weg te denken uit ons leven. Niet alleen ons leven thuis, maar zeer zeker ook ons leven op kantoor is dankzij de computer ingrijpend veranderd. Tekstverwerken, mailen en het maken van een flitsende presentatie, zonder de pc was dit allemaal niet mogelijk geweest. Om het werken met een computer nóg gemakkelijker te maken bestaan er tegenwoordig fantastische computer gadgets. Laat deze computer gadgets bedrukken met logo of tekst en geef ze weg als promotie artikel, maak indruk bij je klanten, relaties of collega's. Bijvoorbeeld:

Computer gadgets bedrukken ter promotie

Omdat wij bij Stravers Promotions met onze tijd meegaan hebben ook wij de gadget-revolutie omarmd! Wij kunnen dan ook uiteenlopende computer gadgets bedrukken. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende handige sd-kaartlezers in ons assortiment. Op zoek naar een USB-lamp of een laptoptafeltje? Ook deze kun je bij ons vinden! Zelfs grappige gadgets zoals een USB-ventilator of een muis in de vorm van een auto zijn bij ons verkrijgbaar. Dankzij onze uitgebreide collectie vind je in een ommezien een uniek relatiegeschenk.

Wil je een geheel eigen tintje meegeven aan zo’n hippe computer gadget? Wij bedrukken het door jou gekozen hebbeding met logo zodat de computer gadget tevens een reclamegadget wordt! Een subtiele maar doeltreffende promotietool dus. Je klanten en relaties gaan dankzij jou voortaan helemaal digitaal met de mooiste bedrukte computer gadgets! Wanneer je nog vragen hebt over computer gadgets bedrukken stel ze dan gerust aan onze specialisten, zij helpen je met alle plezier verder!