Badstof bedrukken

Wil je eens iets anders dan pennen en tassen laten bedrukken? Kies dan voor badstof. Badstof is een weefsel van katoen en heeft als kenmerk dat het lekker zacht aanvoelt. We gebruiken het dagelijks. Na een drukke werkdag nemen we een warme douche, drogen ons af met een handdoek en vervolgens trekken we een comfortabele badjas aan. Ook als we naar de sportschool gaan, nemen we sporthanddoeken mee. En wat dacht je van het handdoekengebruik tijdens vakanties? In het hotel krijg je dagelijks nieuwe handdoeken en badlakens waarmee we comfortabel kunnen liggen op het strand of bij het zwembad op een bedje.

Badstof wordt dus regelmatig gebruikt, hierdoor zijn het populaire relatiegeschenken. Wij beschikken over verschillende soorten badstof, namelijk: badjassen, badlakens, handdoeken en sporthanddoeken. Al onze badstof is van hoge kwaliteit, aangeboden tegen scherpe prijzen. Badstof is een origineel relatiegeschenk waarmee je je relaties verrast. Laat badstof bedrukken als relatiegeschenk. Badstof borduren is ook een goede mogelijkheid.

Wil je badstof inzetten als relatiegeschenk maar heb je hulp nodig tijdens het bestellen of heb je andere vragen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

1 artikel

1 artikel

Handdoeken en sporthanddoeken bedrukken

Handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Je hebt washandjes, gastendoekjes, de standaard handdoeken en de extra grote handdoeken. Het is belangrijk om het type handdoek te kiezen welke bij jouw bedrijf en je relaties past. Handdoeken worden dagelijks gebruikt. Als je relaties ’s ochtends een douche nemen, worden ze in de ochtend direct al herinnerd aan je bedrijf. Dat is natuurlijk een goed start om de dag mee te beginnen. In de meeste gevallen zullen we handdoeken met logo borduren. Dit geeft het mooiste resultaat en de handdoeken blijven mooi, zelfs na intensief wassen.

Badjassen bedrukken

Een badjas is leuk om te personaliseren met de naam van je relatie. Of verras het hele gezin met een gepersonaliseerde badjas. Bedrukt of geborduurd met naam, wordt het een uniek relatiegeschenk voor je unieke relaties. Ze zullen het zeker waarderen en zich daarnaast meer verbonden voelen met je bedrijf. Een badjas borduren is een goede keuze. Kies voor geborduurde badjassen zodat je relaties er jarenlang plezier van hebben.

Badlakens bedrukken

Badlakens komen overal. Op het strand, bij het zwembad maar ook tijdens een picknick of barbecue. Je weet immers nooit of er water in de buurt is. Wij bieden badlakens aan in een standaard vorm, maar ook in een ronde vorm. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende formaten. Wil je een extra dik badlaken met zakje, dan kan dat ook. Doordat badlakens groot zijn, kan je er comfortabel op liggen. Dit betekent ook dat hij, bedrukt met logo, direct opvalt. Hoe groter het laken, hoe groter de bedrukking.

Badstof bedrukken met logo of tekst

Zodra mensen badstof kopen, kiezen ze al snel voor de kleur wit. En op een witte ondergrond komt een bedrukking goed uit. Dit betekent dat badstof ideaal is om te laten bedrukken. Het geeft een mooie en luxe uitstraling. Badstof kan je laten bedrukken naar wens. Denk hierbij aan een bedrukking met naam, logo of tekst. Verras je relaties met gepersonaliseerde badstof. Badstof bedrukken of borduren we.

Op zoek naar een stevige handdoek van hoge kwaliteit? Kies dan voor de handdoek 140x70 cm. De handdoek is duurzaam en heerlijk zacht. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Personaliseer de handdoeken met een borduring naar wens. De handdoeken borduren we in onze eigen drukkerij. Bedrukt badstof met logo valt op en is hierdoor een geschikt promotiemiddel. We hanteren een minimale afname van 25 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte handdoeken bestellen? Je kan via onze website eenvoudig een offerte aanvragen en wij zullen je vervolgens een aangepaste prijsopgave toesturen.

De relatiegeschenken bedrukken we in eigen drukkerij. Wij hanteren een snelle levering, zodat je de bedrukte relatiegeschenken snel in huis hebt. Wil je meerdere relatiegeschenken inzetten die bij elkaar passen? Dan kan je voor slippers of zonnebrillen kiezen. Ook deze relatiegeschenken bedrukken we naar wens.

Bedrukt badstof als reclamedrager

Naast dat je bedrukt badstof kan inzetten als relatiegeschenk voor je relaties, kan je hem ook als opvallend reclamemiddel gebruiken. Kappers, schoonheidssalons, sauna’s en andere beautycentra gebruiken elke dag talloze handdoeken voor hun klanten. Dit is de ideale manier om je bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. Handdoeken hebben een groot drukoppervlak, waardoor je bedrukking niet gemist kan worden. Laat je huisstijl terugkomen in de bedrukking of borduring. Met bedrukt badstof straal je professionaliteit uit en spreek je potentiële klanten aan. Je bereikt een grote doelgroep en vergroot het klantenbestand op een snelle manier.

Gratis digitale drukproef

Heb je een relatiegeschenk op het oog? Vraag dan een offerte aan via onze website. Nadat we de aanvraag hebben ontvangen, zullen we de offerte op maat naar je toesturen. Ook zal één van onze grafische vormgevers aan de slag gaan met het opstellen van een gratis digitale drukproef. Een digitale drukproef is een ontwerp van het gekozen relatiegeschenk met bedrukking. Op deze manier kan je vooraf zien hoe en waar de bedrukking geplaatst wordt. Zodra je akkoord gaat met de digitale drukproef, zullen wij het badstof bedrukken of borduren. Wij zorgen ervoor dat je de bedrukte badstof producten snel ontvangt.

Contact

Heb je vragen over badstof bedrukken of borduren? Of wil je graag persoonlijk advies? Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en helpen je graag. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...

Laden...