Bestsellers
ECO stormparaplu bordeaux
Luxe paraplu blauw

Automatische paraplu bedrukken

Wanneer je op zoek gaat naar een gewaardeerd relatiegeschenk, dan is een bedrukte automatische paraplu altijd een goede optie. In Nederland kan er het hele jaar door regen vallen en dan is een paraplu wel zo handig.

Oplopende volgorde

2 resultaten

Oplopende volgorde
 1. Automatische reversible pongee polyester (190T) paraplu blauw
  Automatische reversible pongee polyester (190T) paraplu
  Vanaf € 11,60 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 8,12
  Bij 250 stuks
 2. Automatisch opvouwbare paraplu van pongee zijde(190T) blauw
  Automatisch opvouwbare paraplu van pongee zijde(190T)
  Vanaf € 9,70 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 6,55
  Bij 250 stuks

2 resultaten

Oplopende volgorde

Automatische paraplu's bedrukken met logo

Laat automatische paraplu's bedrukken met logo en je relaties zullen het waarderen wanneer jouw paraplu met logo hen beschermt tegen een nat pak. Wij bieden daarom een ruim assortiment aan paraplu's. Hierboven vind je de speciale automatische paraplu's, deze openen en sluiten met één druk op de knop. We bieden ze aan in allerlei kleuren, maten en prijzen.

Automatische paraplu's bedrukken met spoed

De meeste van onze automatische paraplu's bedrukken wij in eigen drukkerij. Doordat wij veel producten ook op eigen voorraad hebben, kan er razendsnel geleverd worden. Automatische paraplu's bedrukken we in spoed gevallen al vanaf 72 uur kant en klaar en bij jou afgeleverd worden. Automatische paraplu's kunnen bedrukt worden op meerdere segmenten. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een tekst en logo combineren. Vraag direct een gratis drukvoorstel aan. Of neem voor vragen over automatische paraplu's bedrukken telefonisch contact met ons op via: 0315-632515.