Agenda's bedrukken

De aankomende maanden zijn alweer vol gepland met afspraken. Het is altijd handig om, voordat 31 december in zicht is, alvast een nieuwe agenda aan te schaffen. Zo kunnen ook alle afspraken voor het nieuwe jaar een plekje krijgen. En die agenda's, daar kunnen wij Nederlanders echt niet zonder. Waar andere culturen meer relaxed zijn en afspraken op gevoel maken, moet de Nederlander altijd eerst even zijn of haar agenda checken voordat er echt afspraken gemaakt kunnen worden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Agenda's bedrukken met logo

Die zekerheid dat een afspraak ook echt een afspraak is, heeft men met een agenda wel. En dat is voor je bedrijf ook goed om op te kunnen rekenen. Daarom kun je uit voorzorg een agenda als relatiegeschenk aanschaffen en daarop jouw logo zichtbaar en in uitstekende kwaliteit laten drukken. Stravers Promotions heeft verschillende zak- en bureau agenda’s in haar assortiment. Zo kun je je relaties al goed voorbereiden op het jaar. Agenda's bedrukken wij in eigen moderne drukkerij. Hier gaan enkel professionals aan de slag met jouw agenda's. Doordat wij tevens een tal van agenda's op voorraad hebben kunnen wij ontzettend snel schakelen

Agenda's bedrukken ter promotie

Bovendien nemen je relaties een agenda overal mee naar toe, dat is immers typisch Nederlands. Zo kan de zakagenda bij familie zomaar uit de borstzak tevoorschijn komen. Of wordt hij op tafel gelegd bij kennissen of vrienden. En menigeen kijkt even met nieuwsgierig oog naar het soort agenda dat deze persoon heeft en zo komt het bedrijfslogo onder talloze ogen terecht. Dit relatiegeschenk houdt dus niet alleen orde in de afspraken van je relaties, maar zorgt bovendien voor ultieme promotie van het bedrijf. Wees dus op tijd en zorg dat je, voordat je relaties er zelf al één aanschaffen, hen verrast met dit functionele relatiegeschenk! Heb je nog vragen over agenda's bedrukken neem dan contact op met onze specialisten.